Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LED pe boxa

Vizitator Parazitu

Postări Recomandate

Vizitator darkangelbv

Eu am zis degeaba??pui o rezistenta in serie cu dioda si alta dupa condensator... in functie de ascestea reglezi in asa fel incat condensatorul sa se incarce destul cat sa tina ledul aprins .... OFFFF DA GREU MAI INTELEGE LUMEA....De periclitat finalii nu prea cred...., doar nu esti nebun sa pui un cond de 10000 uF si rezistenta de 0,1-1 ohm....Si oricum trebuie sa intre in functiune protectiile la finali(asta in cazul in care are asa ceva...artificiul asta il foloseam pt masurarea tensiunii RMS pe difuzor, doar ca aveam un cond de 0,47 uF si o rezistenta de 10 Kohm in paralel pe el

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi_0106

2

• felixx

2

• one

2

• nicul

2

Top autori în acest subiect

Vizitator o_kh3

hmm scz sper sa mai fie cineva care sa isi aduca amine de acest topic.... vreau si eu sa imi pun niste leduri pe portul de bass-reflex alimentate de la difuzor... am auzit si eu ceva gen ce a zis darkangelbv insa vreau sa stiu sigur daca aceasta merge .....ms

Link spre comentariu

Posted Image

mai sus am pus o poza de 150k si s-a facut cat casa, daca era de 2M se vedea mult mai mica. de ce oare?

oricum poate vedem si o schema. imi amintesc ca pe timpuri am avut niste boxe S-40 (parca) care insoteau o varianta modernizata de kashtan.

Alea aveau si led si tiristoare, iar cand le-am pus pe un tesla b115 (sau 116 ca unul din ele avea si finali) se auzea incredibil de bine..ehe amintiri din copilarie.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 5 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări