Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pot sa schimb placa video la acer aspire 5715z?

Vizitator shoke73

Postări Recomandate

Vizitator shoke73

buna ziua,sunt detinatorul unui laptop acer aspire 5715z si detin urmatoarea placa video Mobile Intel® 965 Express Chipsed Family,procesor intel pentium dual core t2330.As vrea sa-mi imbunatatesc placa video doar pentru a putea juca pe jocuri mai bine.vreau sa imi spuneti daca pot sal imbunatatesc si daca pot pana in 400lei.multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pinky

3

• Dr.L

1

Top autori în acest subiect

nu poti sa schimbi placa video deoarece este integrata in placa de baza. Nici nu poti sa o faci mai "rapida".Pentru jocuri iti recomand console de joc. Sunt net superioare PC-urilor.

Link spre comentariu

Nu poti sa schimbi placa de baza a laptopului cu alta mai buna. Asta inseamna alt laptop. O placa de baza mai buna inseamna alt model de placa de baza. Un alt model de placa de baza are alta forma si nu se mai potriveste in carcasa. In varianta ipotetica a unei placi de baza care sa aibe aceeasi forma si sa aiba o alta placa video mai buna probabil ar insemna si alt procesor. Laptopurile cu CPU Intel sunt in marea lor majoritate cu placa video Intel adica exact ca a ta. Sunt versiuni cu video performant gen Nvidia 7600 sau 8400 dar acestea au procesor AMD.Pe scurt: ia-ti gandul de la a face laptopul mai performant. Cauta alte variante.

Link spre comentariu
Vizitator shoke73

ok mersi,mai am inca o intrebare,mai am un calculator cu procesor intel duo,1.6,placa video nvidia geforce 6200 turbo cache,am 2gb ddr2 si 512ddr1(calculatorul este mai vechi) si as vrea si pe acesta sa stiu daca las putea imbunatati tot pentru jocuri.daca da,sami spuneti ce placa video as putea cumpara,tot cu un pret rezonabil.multumesc anticipat

Link spre comentariu

Teoretic poti sa pui orice placa video PCI-E, in functie de buzunar. Practic daca pui o placa video prea puternica s-ar putea sa ai nevoie si de o sursa de calculator mai puternica. Iti recomand sa apelezi la un service de calculatoare care iti va modifica eficient calculatorul. Daca te bagi tu sa-l modifici risti sa te coste dublu sau triplu.

Link spre comentariu
Vizitator shoke73

placa mea video are 512mb memorie.daca mias lua o placa de 1gb sar vedea substantial diferenta?sau ati putea sami recomandati o placa video ca sa o cumpar maine?multumesc anticipat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări