MrPink Postat August 14, 2011 Partajează Postat August 14, 2011 Va salut, vreau sa imi pun pe masina un sistem audio decent, ca ala original e destul de slab. Vreau sa pun un amplificator, subwoofer, si sa schimb difuzoarele din portiere ca unu nici nu mai merge. Problema e ca sunt kuk in domeniu si nu stiu ce sa aleg, ceva ieftin si bun. Nu sunt un fan al ascultarii muzicii tare in masina, dar cateodata ma mai apuca. Cam ce putere recomandati la amplificator si cam ce difuzoare ar trebui? Link spre comentariu
molioa Postat August 14, 2011 Partajează Postat August 14, 2011 apai...daca vrei, iti vand eu 2 boxe "videoton" parca 20/30 W. iti ajunge? Link spre comentariu
MrPink Postat August 14, 2011 Autor Partajează Postat August 14, 2011 Nu ms, nu vreau boxe, vreau sa pun difuzoare doar Link spre comentariu
molioa Postat August 15, 2011 Partajează Postat August 15, 2011 apoi, alea is boxe auto Link spre comentariu
Vizitator tommy_ivanici Postat Septembrie 13, 2011 Partajează Postat Septembrie 13, 2011 am eu un pachet de bass mac audio,bassul are 250watts reali si amplificatorul are 240rms in punte la 4 ohmi...daca vrei mai multe detalii contacteaza-ma.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum