Vizitator master87 Postat August 14, 2011 Partajează Postat August 14, 2011 salutari tuturor.am o problema cu dvd-ul meu eboda. de ceva timp unitatea optica nu mai merge corespunzator. drept urmare am decis sa-l inlatur si sa folosesc aparatul doar pentru usb si card reader. problema este ca odata scoasa unitatea optica, trebuie sa astept cca 1 minut, timp in care apar mesajele "open" si "close" de cateva ori dupa care primesc mesajul "tray error". abia dupa aceea pot da comanda de a folosi usb-ul in locul dvd-ului(unitatea optica). intrebarea mea este: cum s-ar putea sa inchid circuitul in asa fel incat aparatul sa nu mai faca bucla afisand mesajele de "close" si "open" si sa "vada" ca si cum ar fi unitatea optica cu tray-ul inchis? sau macar daca exista o posibilitate de face in asa fel incat sa citeasca la start (sa booteze) direct de pe usb si nu de pe dvd.precizez modelul este e-boda 575 USBva multumesc anticipat pentru sugestii si sfaturi. va doresc o zi excelenta. Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 15, 2011 Partajează Postat August 15, 2011 O solutie ar fi sa .....bagati inapoi mecanismul!!! si ati scapat de timpul de asteptare Link spre comentariu
Vizitator master87 Postat August 15, 2011 Partajează Postat August 15, 2011 da...nu este o solutie. unitatea optica e decedata definitiv si chiar si cu ea montata acelasi timp de asteptare si aceleasi mesaje sunt prezente, ca si cum n-ar fi montata. deci trebuie altceva. oricum multumesc de intentie. Link spre comentariu
Vizitator master87 Postat August 23, 2011 Partajează Postat August 23, 2011 se poate inchide topicul...aparatul si-a dat obstescul sfarsit. Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 25, 2011 Partajează Postat August 25, 2011 Fiei tarina usoara :cry: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum