Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema dvd e-boda 575USB

Vizitator master87

Postări Recomandate

Vizitator master87

salutari tuturor.am o problema cu dvd-ul meu eboda. de ceva timp unitatea optica nu mai merge corespunzator. drept urmare am decis sa-l inlatur si sa folosesc aparatul doar pentru usb si card reader. problema este ca odata scoasa unitatea optica, trebuie sa astept cca 1 minut, timp in care apar mesajele "open" si "close" de cateva ori dupa care primesc mesajul "tray error". abia dupa aceea pot da comanda de a folosi usb-ul in locul dvd-ului(unitatea optica). intrebarea mea este: cum s-ar putea sa inchid circuitul in asa fel incat aparatul sa nu mai faca bucla afisand mesajele de "close" si "open" si sa "vada" ca si cum ar fi unitatea optica cu tray-ul inchis? sau macar daca exista o posibilitate de face in asa fel incat sa citeasca la start (sa booteze) direct de pe usb si nu de pe dvd.precizez modelul este e-boda 575 USBva multumesc anticipat pentru sugestii si sfaturi. va doresc o zi excelenta.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BUGHIU

2

Vizitator master87

da...nu este o solutie. unitatea optica e decedata definitiv si chiar si cu ea montata acelasi timp de asteptare si aceleasi mesaje sunt prezente, ca si cum n-ar fi montata. deci trebuie altceva. oricum multumesc de intentie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări