Vizitator calmsiatat Postat August 13, 2011 Partajează Postat August 13, 2011 am o hota produsa de Ana Imep (romaneasca) model CH 906 si intrebarea ar fi daca ma puteti ajuta sa desfac motorul (rotorul cu pale) deoarece este imbacsit de grasime si as dori sa il curat (din pacate nu am gasit nimic despre ea pe net) IMEP – Fabrica de motoare electrice Piteşti si am gasit ca se exporta totul in afara atasez si ceva poze facute din interior Link spre comentariu
petru_f Postat August 13, 2011 Partajează Postat August 13, 2011 Pai ce e asa greu? demonteaza tot ce se poate.Mai greu e la montare. Link spre comentariu
Vizitator calmsiatat Postat August 14, 2011 Partajează Postat August 14, 2011 ideea era ca nu stiam cum sa desfac rotorul de pe ax - raspunsul l-am aflat singur - a ruginit si prin batere usoara cu ciocanul in ax am reusit sa il dau afara - ce a iesit din ea a fost de groaza - e curata si asteapta montarea de luni - daca va loviti de aceeasi problema va stau la dispozitie cu explicatii Link spre comentariu
kuchta Petru Postat August 15, 2011 Partajează Postat August 15, 2011 Dar cu filetul din capul axului, ce-ai facut?. L-ai batul in cap cu tot cu piulita sau fara? Petrica Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum