Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Coaxial video prin hdmi tv

Vizitator Popa Marian

Postări Recomandate

Vizitator Popa Marian

Buna. As dori daca se poate sami zica cineva daca pot vedea programele analogice de la rcs&rds la un lcd prin intrare hdmi. Multumesc (scuzati daca am postat unde nu trebuie)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pinky

4

• Spitfire

1

Top autori în acest subiect

Da, poti vedea cu ajutorul unui TV tuner extern care are iesire de HDMI.Ce intelegi tu prin LCD ? Televizor, monitor sau ce alt fel de dispozitiv cu ecran?Daca ai un televizor LCD nu iti vei imbunatatii calitatea imaginii receptionate.

Link spre comentariu

In acest caz trebuie sa-ti iei un mediabox HD de la furnizorul de cablu. Nu vei regreta. Diferenta de calitate a imaginii este uriasa. Merita toti banii. Daca tot ai dat un sac de bani pe un TV destept, de ce sa nu dai si ceva maruntis pe servicii de calitate ?Transmisia analogica de la RDS este de foarte slaba calitate. Ei zic 420p. Eu zic cu indulgenta 325p. Cea de la UPC este net superioara. Are 576p pe bune.

Link spre comentariu
Vizitator Popa Marian

Ms Pinky, o sa merg la televiziunea de cablu de care apartin si o sa vad de au un media box hd. Inca ceva, tv are decodor inclus in el, prind programele hd fara decodor. Am dat info la programul analogic si imi scria ca ii pe 576i iar la cele hd 1080i.. Ms inca o data, numai sa stiu daca se merita sa iau mediaboxul.

Link spre comentariu

... Inca ceva, tv are decodor inclus in el, prind programele hd fara decodor...

Ai dreptate, poti receptiona programele digitale RDS fara mediabox. Nu stiu daca le poti receptiona pe toate. Verifica. Eu am UPC si nu merge fara mediabox.Ei? Vezi diferenta de calitate digital fata de analogic ?Analogic receptionezi prin tunerul clasic al televizorului. Ceea ce receptionezi prin DVB-C chiar daca e tot pe acelasi cablu coaxial, este digital. Da-i sa-ti caute programe TV doar pe DVB-C.
Link spre comentariu
Vizitator Popa Marian

Iam dat sami caute numai programe digitale, prind vreo 8 programe hd la 1080i si restul la 576i. Ma gandesc cu mediaboxul de la rds, prin intrare hdmi la tv, sa aiba claritate mai buna la programele care nu sunt hd?

Link spre comentariu

Iam dat sami caute numai programe digitale, prind vreo 8 programe hd la 1080i si restul la 576i. Ma gandesc cu mediaboxul de la rds, prin intrare hdmi la tv, sa aiba claritate mai buna la programele care nu sunt hd?

Tot ce receptionezi prin digital este la aceeasi calitate indiferent de aparat.

Nu cunosc grila de programe RDS. Compara grila de programe RDS cu ceea ce receptionezi pe digital ( DVB-C ). Daca nu este diferenta atunci te-ai scos. Nu mai ai nevoie de mediabox :aplauze

Mediabox-ul va receptiona canalele digitale la aceeasi calitate ca si tv-ul tau.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări