em2006 Postat August 26, 2011 Partajează Postat August 26, 2011 Totul e bine cand se termina cu bine.Culmea e ca folia poliesterica, pe care ti-am recomandat-o, fiind fabricata special in acest scop, se fabrica tocmai in Iasi, iar bunii mei prieteni moldoveni mi-au carat-o in Bucuresti tocmai de acolo...Daca am vazut bine, la tine la locatie scrie Iasi... Link spre comentariu
Vizitator nimik Postat August 26, 2011 Partajează Postat August 26, 2011 Conductorul l-am cumparat de la o firma specializata pe rebobinari, numai ca folia poliesterica pe care o aveau era prea groasa... eu cautam ceva in jur de 20-30microni cred...cam asa am inteles ca se foloseste...Sper sa nu trebuiasca sa repar un alt transformator prea curand, dar poate imi poti spune cine fabrica in Iasi folia despre care vorbesti...Multumesc! Link spre comentariu
em2006 Postat August 26, 2011 Partajează Postat August 26, 2011 Eu mi-am facut stocul acum vreo 5 ani, se fabrica toata gama, mi-am luat destula si cred ca o sa-mi ajunga toata viata, adica pensia, (daca nu traiesc prea mult), sunt foarte multumit de material, fac trafuri atat la 50Hz cat si pt smps. Firma se chema Terom, sper ca mai exista.Teflon am folosit si eu, cu multi ani in urma, dar atunci nu se gasea banda pt instalatii, ci folie de teflon cu dimensiuni mari (coli), diferite grosimi, asta foloseam la trafuri pt smps, aveau niste preturi de-ti iesea parul prin caciula (teflonul era scump rau), se folosea prin institutele din zona industriala Pipera, cand aceasta era silicon valey-ul nostru, bineinteles ca nu m-am abtinut sa nu cumpar indiferent de pret, bolnav fiind la vremea respectiva de smps de putere, recte invertoare de sudoare, care azi se gasesc pe toate drumurile... scuze de off-topic.Pe scurt, keyword=folie poliesterica,hostafan.Desi hartia de condesator de care zice Zal, gasibila din belsug in condensatoarele in ulei din vechile inst pt corecie cosfi e o alternativa perfect valabila, chiar daca put mainile dupa ce lucrezi cu ea, in fond exista si manusi daca suntem prea sensibili.PS: info sunt mai mult pt cei care lucreaza masiv, pt lucrari ocazionale, se gasesc usor solutii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum