miha_alex Postat August 12, 2011 Partajează Postat August 12, 2011 Salut,Vreau sa folosesc un lcd graphic, dar nu stiu de care sa aleg.Am mai cautat pe net, si am gasit:1) Nokia (6100, 7210) are 132 x 132 pixeli. Se mai gaseste sa-l cumperi. Problema e ca e destul de mic.2) Siemens S65 132 x 176 pixeli, asta mi s-ar potrivi, dar din pacate nu prea se gaseste pe piata. Bine, cred ca as putea gasi 1-2 bucati, dar as vrea ceva care se gaseste mai simplu.Stie cineva alte tipuri de lcd(de la telefon)-uri? Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat August 20, 2011 Partajează Postat August 20, 2011 Depinde ce aplicatie intentionezi sa realizezi.Daca este doar prototip, cateva exemplare, nu este important ce afisaj utilizezi.Pentru productie de serie, te adresezi direct la fabrica producatoare, asa primesti datele necesare.Poti incerca si afisaj de la telefoane mai recente. Link spre comentariu
one Postat August 29, 2011 Partajează Postat August 29, 2011 Cel mai bine folosesti cele cu controller KS0108 sau ST7920. Ultimul are si un mod serial de comunicare, practic iti trebuie doar 2 linii de comunicatie, in afara de alimentare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum