Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

lcd grafic telefon

miha_alex

Postări Recomandate

Salut,Vreau sa folosesc un lcd graphic, dar nu stiu de care sa aleg.Am mai cautat pe net, si am gasit:1) Nokia (6100, 7210) are 132 x 132 pixeli. Se mai gaseste sa-l cumperi. Problema e ca e destul de mic.2) Siemens S65 132 x 176 pixeli, asta mi s-ar potrivi, dar din pacate nu prea se gaseste pe piata. Bine, cred ca as putea gasi 1-2 bucati, dar as vrea ceva care se gaseste mai simplu.Stie cineva alte tipuri de lcd(de la telefon)-uri?

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• one

1

• MiniTehnicus

1

• miha_alex

1

Top autori în acest subiect

Depinde ce aplicatie intentionezi sa realizezi.Daca este doar prototip, cateva exemplare, nu este important ce afisaj utilizezi.Pentru productie de serie, te adresezi direct la fabrica producatoare, asa primesti datele necesare.Poti incerca si afisaj de la telefoane mai recente.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Cel mai bine folosesti cele cu controller KS0108 sau ST7920. Ultimul are si un mod serial de comunicare, practic iti trebuie doar 2 linii de comunicatie, in afara de alimentare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări