Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Eroare mp3 player

H Robert

Postări Recomandate

Tocmai mi-am cumprat in mp3 player Lazer 8GB, si cand vreau sa incarc muzica pe el imi da eroarea asta: Remove the write-protection or use another disk.Ce trebuie sa fac sa pot incarca muzica pe el?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• H Robert

4

• Spitfire

1

• Th3_uN1Qu3

1

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

Mersi de sfaturi pana la urma nu a mai dat eroarea si merge acum, nici eu nu stiu ce i-am facut de a mers :ras: as fi spus ca sa stie si altii dar nu-mi dau seama ce am facut, mersi inca odata se poate inchide.

Link spre comentariu

problema ta banuiesc ca era blocat el, adica sa nu se apese pe butoane daca il tii in buzunar ca daca este blocat nu poti baga muzica pe el !

Link spre comentariu

problema ta banuiesc ca era blocat el, adica sa nu se apese pe butoane daca il tii in buzunar ca daca este blocat nu poti baga muzica pe el !

Aveti dreptate asta era :57 cand e blocat mp3 player-ul nu se poate incarca muzica daca il deblochez se poatei incarca, mersi de ajutor :da :aplauze
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări