H Robert Postat August 12, 2011 Partajează Postat August 12, 2011 Tocmai mi-am cumprat in mp3 player Lazer 8GB, si cand vreau sa incarc muzica pe el imi da eroarea asta: Remove the write-protection or use another disk.Ce trebuie sa fac sa pot incarca muzica pe el? Link spre comentariu
Spitfire Postat August 12, 2011 Partajează Postat August 12, 2011 Are pe undeva un switch care trebuie pus in pozitia enable write. Link spre comentariu
H Robert Postat August 12, 2011 Autor Partajează Postat August 12, 2011 Am verificat nu am gasit nimic sa fi fost pe disable, ar putea fi alta problema sau? Link spre comentariu
leoncris Postat August 12, 2011 Partajează Postat August 12, 2011 Suporta doar WMA si MP3,daca ai incercat altceva...Banuiesc ca e in garantie , deci ... retur. Link spre comentariu
H Robert Postat August 12, 2011 Autor Partajează Postat August 12, 2011 Mersi de sfaturi pana la urma nu a mai dat eroarea si merge acum, nici eu nu stiu ce i-am facut de a mers as fi spus ca sa stie si altii dar nu-mi dau seama ce am facut, mersi inca odata se poate inchide. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat August 12, 2011 Partajează Postat August 12, 2011 Vezi ca daca e 8GB s'ar putea sa fie fake si sa aiba mai putin. Foloseste programul asta si umple'l: http://www.softpedia.com/get/System/Sys ... estw.shtml Daca da eroare, inapoi cu el. Ca dupa aia o sa te trezesti ca incepe sa'ti dispara muzica. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat August 12, 2011 Partajează Postat August 12, 2011 problema ta banuiesc ca era blocat el, adica sa nu se apese pe butoane daca il tii in buzunar ca daca este blocat nu poti baga muzica pe el ! Link spre comentariu
H Robert Postat August 13, 2011 Autor Partajează Postat August 13, 2011 problema ta banuiesc ca era blocat el, adica sa nu se apese pe butoane daca il tii in buzunar ca daca este blocat nu poti baga muzica pe el ! Aveti dreptate asta era cand e blocat mp3 player-ul nu se poate incarca muzica daca il deblochez se poatei incarca, mersi de ajutor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum