costyy86 Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 nici eu nu reusesc cu Proteus sa deschid fisierul cu schema....multumesc oricum ptr ajutor...Cauta versiunea 7.7 sau mai noua deaceea nu merge..... Link spre comentariu
laurentiufocsani Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 http://www.linuxfocus.org/English/Septe ... e389.shtml a reusit cineva sa realizeze montajul?...analizand un pic aceasta schema, cred ca ma tenteaza mai mult .....aveti cumva cablajul in scara 1:1?.. Link spre comentariu
laurentiufocsani Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 am vazut eu bine ca este cu componente smd montajul cu PIC ?.. Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 sursa cu puc 18F4550 este si SMD-uri dar cine doreste sa o construiasca isi poate proiecta cablajul cu THD-uri. Schema pentru cei care au proteus cu licenta http://i45.tinypic.com/23mo5jn.png Link spre comentariu
laurentiufocsani Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 multumesc inca o data celor care incearca sa dea o mana de ajutor ...dar trebuie sa recunosc ca ma depaseste acest montaj ...si voi incerca sa realizez montajul cu atmega8, daca reusesc cu cablajul ...toata stima.. Link spre comentariu
Vlad Mihai Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 o sursa simpla digitala cu pic digital_supply.zip Link spre comentariu
laurentiufocsani Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 salut... m-am hotarat sa fac schema din http://www.linuxfocus.org/English/Septe ... e389.shtml . ..din cate am obs. trebuie modificat softul in raport de tensiunea folosita. ..eu as vrea sa folosesc un alimentator de laptop de 19v/3.42a...rog cine dispune de informatii si vrea sa ma ajute, sa ma indrume cum se modifica softul deoarece din cate am obs pe site, trebuiesc modificate doar valorile de iesire..gresesc?. ....stima.. Link spre comentariu
costyy86 Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 salut...m-am hotarat sa fac schema din http://www.linuxfocus.org/English/Septe ... e389.shtml . ..din cate am obs. trebuie modificat softul in raport de tensiunea folosita. ..eu as vrea sa folosesc un alimentator de laptop de 19v/3.42a...rog cine dispune de informatii si vrea sa ma ajute, sa ma indrume cum se modifica softul deoarece din cate am obs pe site, trebuiesc modificate doar valorile de iesire..gresesc?. ....stima..Si eu as dori sa fac acesta sursa insa am un traf de 2 x 28V de pe o statie HI-FI si nu as vrea sa il desfac ca este greu sa il mai fac cum a fost sicred ca are si tolele sudate, deci as dori sa stiu cum sa fac a imi afsze tensiunea si curentul corect tinand cont ca o sa am cam 3A, am citit eu dar nu le prea am cu englezam dupa cum spune si "laurentiufocsani", trebuie modificat softul pentru a afisa tensiuni pana la 40v?Multumesc. Link spre comentariu
laurentiufocsani Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 este fff greu sa ne descurcam fara un ajutor din partea cuiva care are habar de scrierea HEX-ului....de dimineata caut un ajutor de la google dar in zadar...sper sa reusesc pana la urma...daca voi reusi , cu siguranta o sa fac cunoscut si celor interesati.... Link spre comentariu
bumpy_johnson Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Pentru cei ce doresc sa construiasca sursa de aici: http://www.linuxfocus.org/English/Septe ... e389.shtml , voi posta o arhiva ce contine : schema si cablajul in format eagle, schema, cablajul si dispunerea componentelor in PDF, un desen de test in proteus si un fisier pentru o sursa de 28V/3A. Nu am avut timp sa ma mai ocup de aceasta sursa, dar pot spune ca functioneaza destul de bine in intervalul 0-27.5V. Intre 27,5-28V o ia razna. Pentru cei ce au mai mult timp pot incerca diversele hexuri ce se gasesc la adresa de mai sus sau pot compila in winavr o fila .hex cu tensiunea si curentul ce vor sa-l obtina. In fila hardware_settings trebuie inlocuite anumite valori pentru tensiune, curent si pentru calibrare. Orice sugestie este binevenita. Link spre comentariu
laurentiufocsani Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 ms ptr ajutor...am tot cautat detalii despre aceasta schema ieri si am gasit pe un forum , useri care se plangeau ca nu este stabila si ca este incomoda daca trebuie de exemplu sa cobori valoarea tensiunii de la 25v la 5v deoarece dureaza mult timp.....de unde stiti ca este destul de buna?.. Link spre comentariu
bumpy_johnson Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 ms ptr ajutor...am tot cautat detalii despre aceasta schema ieri si am gasit pe un forum , useri care se plangeau ca nu este stabila si ca este incomoda daca trebuie de exemplu sa cobori valoarea tensiunii de la 25v la 5v deoarece dureaza mult timp.....de unde stiti ca este destul de buna?..NU este stabila pentru ca nu au montat pe iesire un condensator de 10uF. Sursa facuta de mine dupa cum am scris mai sus este instabila la capatul superior (27,5-28V) in rest e OK. Incrementarea sau decrementarea se face destul de repede deoarece fata de original au fost modificate anumite valori in filele ce trebuie compilate.Dosarul denumit DC Power Suplly 28V-3A contine aceste modificari. Cu alte cuvinte creste sau descreste mai repede fata de original. De unde stiu ca e destul de buna ? Pai o am pe masa si o folosesc de ceva vreme. Link spre comentariu
laurentiufocsani Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 ms ptr ajutor...am tot cautat detalii despre aceasta schema ieri si am gasit pe un forum , useri care se plangeau ca nu este stabila si ca este incomoda daca trebuie de exemplu sa cobori valoarea tensiunii de la 25v la 5v deoarece dureaza mult timp.....de unde stiti ca este destul de buna?..NU este stabila pentru ca nu au montat pe iesire un condensator de 10uF. Sursa facuta de mine dupa cum am scris mai sus este instabila la capatul superior (27,5-28V) in rest e OK. Incrementarea sau decrementarea se face destul de repede deoarece fata de original au fost modificate anumite valori in filele ce trebuie compilate.Dosarul denumit DC Power Suplly 28V-3A contine aceste modificari. Cu alte cuvinte creste sau descreste mai repede fata de original. De unde stiu ca e destul de buna ? Pai o am pe masa si o folosesc de ceva vreme.scuze...nu am vrut sa fiu nepoliticos.. ...chiar ma bucur sa aud ca este deja facuta de cineva, deoarece astept sa imi ajunga componentele.. .ieri in ideea de a cauta ceva mai detaliat pe forumuri despre aceast montaj, am stat toata ziua pe google...dupa o zi intreaga de cautari , am gasit acest forum unde un user se plangea de aceste probleme spuse mai sus....stima.. Link spre comentariu
bumpy_johnson Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 salut...m-am hotarat sa fac schema din http://www.linuxfocus.org/English/Septe ... e389.shtml . ..din cate am obs. trebuie modificat softul in raport de tensiunea folosita. ..eu as vrea sa folosesc un alimentator de laptop de 19v/3.42a...rog cine dispune de informatii si vrea sa ma ajute, sa ma indrume cum se modifica softul deoarece din cate am obs pe site, trebuiesc modificate doar valorile de iesire..gresesc?. ....stima..Sper sa-ti fie de folos.fuse bits.pdf Link spre comentariu
laurentiufocsani Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 multumesc mult...ma apuc de treaba de indata ce primesc atmega8..va tin la curent.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum