Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

caut solutie alimentare pt un PalmOne Tungsten E2

tudor_x19

Postări Recomandate

Cum e specificat in titlu,am nevoie de un alimentator pt un PalmOne Tungsten E2,eventual unul universal Pe el e specificat 5,2V max=1A.Vreau sa-l vand si doresc sa-i confirm vanzatorului starea sa bun/defect.Ms !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tudor_x19

4

• leoncris

4

• Kytan666

1

• Alecsandru90

1

• 1 lună mai târziu...
:jytuiyu am si eu o intrebare, si nu are rost sa deschid alt topic , daca folosesti la telefon un incarcator cu amperaj mai mare(originalul 5v/1A si asta nou 5v/3A) afecteaza in vreun fel viata bateriei?
Link spre comentariu

Nu, consumatorul "suge" din sursa cat ii trebuie.ATENTIE la ... polaritate,atat.

nu e chiar asa. aici e vb de si de incarcare . trebuie limitat curentul de incarcare care trebuie sa fie cel mult egal cu al acumulatorului 1C (sunt acumulatori care suporta si mai mult dar se folosesc la alte aplicatii si sunt mai scumpi). de obicei este undeva la jumatate sau un pic mai mare 60..70% pt a-i prelungi viata. sursa din tel,palm,etc... limiteaza si ea intr-o oarecare masura curentul dar in primul rand urmareste tensiunea de la bornele acumulatorului sa nu depaseasca max 4.2v . curentul este limitat de incarcator prin constructie. daca ai sa te uiti la majoritatea incarcatoarelor de tel de ex curentul este intre 400...700mA , capacitatea acumulatorului fiind intre 750-1500mA.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări