Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

modificare statie Leslie 251

pusttiu

Postări Recomandate

am produs o statie Leslie 251 provenita dintr-o orga destul de veche.

http://www.captain-foldback.com/Leslie_ ... cs/251.GIF

are 2 canale din ce am inteles .unul cu 6550pp si unu cu 6973pp .

inca nu am tuburile originale dar am echivalente..si as putea sa ii dau drumul .

ce ar trebui sa schimb ca sa o fac cit mai simplu in amplificator de chitara...? ma refer doar la unele componente sa nu ma apuc sa refac tot amplificatorul.

ca si idee as renunta la canalul cu 6973 sa raman doar cu finalul in pp cu 6550 (alimentat la 400v ar iesi cam 40w) si as inlocui cu un corector cu o lampa....renuntand la 2 lampi si traful de iesire as avea ceva loc pe sasiu sa modific si partea de filtrare anodica.

revin cu poza la sasiu cu statiu actual si pozez pe parcursul modificarilor :)

o sa ma rupa lucrul mecanic la fiare ca nu are priza de 220 si nici comutator de on/off etc etcc...

pls nu erzitati sunt deschis sugestiilor am un cabinet de la o statie veche si intra perfect in el....

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pusttiu

1

• calin

1

Top autori în acest subiect

sal man!spune si tu ca e vorba de fapt de modulele de amplificare de la orga leslie 241si sunt facute de hamondcauta pe net hamond 100 a si ai sa le gasesti pe toatedaca nu reusesti ti le dau eu pe toate!, pe mail!succes!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări