Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

nokia e 72 replica finlanda

Vizitator niconi

Postări Recomandate

Vizitator niconi

seara buna.am un nokia e 72 replica finlanda ;pot vorbi la el cand sunt sunata sau sun eu dar ecranul ramane tot timpul alb nu afiseaza nimic dar nu e crapat.am luat un display dar cand am desfacut am vazut ca nu era la fel si cred ca nu se poate schimba.credeti ca este vreo solutie?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

1

• 25L91N11

1

Top autori în acest subiect

cred ca nu se poate schimba.credeti ca este vreo solutie?

Cu siguranta se poate inlocui, numai sa gasesti unul identic. La Chinezarii este mai greu deoarece pentru fiecare replica sunt cel putin 2-3 tipuri de lcd. :da
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

seara buna.am un nokia e 72 replica finlanda ;pot vorbi la el cand sunt sunata sau sun eu dar ecranul ramane tot timpul alb nu afiseaza nimic dar nu e crapat.am luat un display dar cand am desfacut am vazut ca nu era la fel si cred ca nu se poate schimba.credeti ca este vreo solutie?

replică finlanda????

nu știam că Nokia e o firmă chinezească, și că finlandezii fac ”replici”!... :jytuiyu

Link spre comentariu

Salut,Sa inteleg ca ai o clona (copie) a unui telefon Nokia original facut la mama lui acasa.Nu poti sa pui un alt display de la alt model. Probabil ca nu te rezolva nimeni in privinta asta ptr. ca sunt multe de facut sa adaptezi acel display de la alt model (nici nu se merita efortul vs cost).Trebuie sa gasesti un display original daca se poate. Daca nu este original nu este o problema insa este posibil sa consume mai mult decat cel original (bateria).Succes

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări