Vizitator basil45 Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Bravo,felicitari!E ceva de vis dotarea tehnica pe care o aveti...Jos palaria!!! Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 4, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2012 Redresorul de tip DIDACTIC si incarcatorul de acumulatori ROBBE le ai de colectie sau le folosesti?.Frumos si ordonat si se pare ca ai cam tot ce ai nevoie.Incarcatorul il folosesc.Sursa Didactica mai rar.Am surse mult mai bune. Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 25, 2013 Autor Partajează Postat Mai 25, 2013 Am atasat o poza actuala cu standul de aparate. Link spre comentariu
electron49 Postat Septembrie 14, 2013 Partajează Postat Septembrie 14, 2013 domnule dan.referitor la curatenie inainte de 1989 era o lozinca,care suna cam asa:locul de munca curat caracterizeaza muncitorul fruntas.cat priveste dotarea nu multi dintre noi au asa ceva.succes in activitate si viata lunga. Link spre comentariu
en Postat Septembrie 16, 2013 Partajează Postat Septembrie 16, 2013 Am atasat o poza actuala cu standul de aparate.Parca este laboratorul NASA!!! Iaca 'sa incet,incet se ajunge pe Marte! Link spre comentariu
albasete Postat Septembrie 16, 2013 Partajează Postat Septembrie 16, 2013 Da, dar Dan este profesionist ! Merita toate aparatele. Mai rar asemenea colectie, mai ales ca toate functioneaza. Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 18, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Intre timp au mai cumparat altele dar din pacate nu mai stiu cum sa le pun .Nu mai am loc efectiv.Sunt peste 10 aparate si e greu de gasit loc la toate.Cam asa arata masa mea de lucru. Link spre comentariu
albasete Postat Septembrie 18, 2013 Partajează Postat Septembrie 18, 2013 ...Si mai este loc pentru desfasurarea activitatii zilnice ? Trebuie o incapere mai mare, sau repozitionarea aparatelor. Apropo, mai exista in Europa asemenea colectie, dar si functionala ? Jos palaria ! Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 18, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2013 Loc pentru lucru este.Cand am facut atelierul l-am conceput cu doua mese de 2m fiecare.E suficient loc de lucru .Plus ca mai am o masa mai mica de lucru.Loc unde sa expun aparatele nu este. Link spre comentariu
electron49 Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 costa multi bani si ,,boala,, asta... Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 19, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2013 Intr-adevar este o ,,boala,, si scapi greu de ea sau deloc.Mai degraba deloc.A si apropo multumesc de urare la fel doresc si eu. Link spre comentariu
leo 17 Postat Septembrie 19, 2013 Partajează Postat Septembrie 19, 2013 doar respect pentru ce ati facut Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Si standul pentru reparati statii CB.Organizat recent. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum