essu Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 frumos !!! stima si respectu !la mine este dezastru Link spre comentariu
capabilu Postat Martie 1, 2012 Partajează Postat Martie 1, 2012 bravo ....ai tot talentul meu . ha,ha,ha.... Link spre comentariu
Vizitator ovidiu7141 Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 buna ziua! va rogsa-mi spuneti ce-mi trebuie sa-mi deschid un atelier de service electronice si electrice si ce acte si ce fel de socetate sa fie? va multumesc anticipat! Link spre comentariu
Vizitator ovidiu7141 Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 m-am referit la ceva persoana fizica ,srl,este necesar atestat ceva...sau alte chestii ascunse care eu nu le cunosc.va multumesc!!!!!!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 4, 2012 Partajează Postat Mai 4, 2012 Pentru a gasi raspuns la astfel de intrebari, trebuie luata la analiza legislatia in domeniu. Oricum, aici nu vei gasi prea multe raspunsuri, fiind un forum al hobby-istilor amatori si nu o asociatie patronala, sau profesionala. Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 5, 2012 Autor Partajează Postat Mai 5, 2012 Daca esti singur parerea mea ca merita PFA.Eu am PFA din 95 si sunt multumit.Atunci trebuia o diploma ca esti in meserie si pentru spatiu tot felul de autorizatii.De atunci nu stiu ce s-a mai sch8imbat din punctul asta de vedere. Link spre comentariu
K1nderu Postat Mai 5, 2012 Partajează Postat Mai 5, 2012 Foarte frumos si foarte curat,felicitari! Link spre comentariu
H Robert Postat Mai 31, 2012 Partajează Postat Mai 31, 2012 Foarte frumos atelierul, dotat, totul ordonat si curat,felicitari,o intrebare de unde ai cumparat acel suport pt rola de fludor? Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 10, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2012 Sper sa nu se considere reclama eu l-am luat de la TME dar fiind weller cred ca se gaseste si la farnell si alte firme.Am mai prins unul peste el si asa am la indemana doua feluri de fludor. Link spre comentariu
nostrom Postat Iunie 12, 2012 Partajează Postat Iunie 12, 2012 Frumos si foarte dotat dar totusi unde repari televizoarele ca spatiul nu-ti permite din cauza sculelor din cate observ.Oricum Spor la bani si succes la noi achizitii.O curiozitate ce faci cu atatea surse ? Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 12, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2012 Cu una lucrez tot timpul .Restul cand am de alimentet LCDuri cu surse duse,sau alte aparate sunt de mare ajutor in a diagnostica daca restul aparatului este ok.Cat despre masa de lucru cea pe care lucrez TVuri are 2m lungime si vro 90cm latime deci am loc destul.Intre timp au mai aparut niste aparate .Se vede in poze.Sunt aparte fabricate mai demult dar utile si astea. Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 2, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Mai atasez o poza unde sunt cateva aparate achizitionate mai recent.. Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Am mai ,,adunat,, ceva si le-am facut un raft pentru a putea fi manevrate mai usor.Sper sa mai adun si altele. Link spre comentariu
mihaighe Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Redresorul de tip DIDACTIC si incarcatorul de acumulatori ROBBE le ai de colectie sau le folosesti?.Frumos si ordonat si se pare ca ai cam tot ce ai nevoie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum