Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Atelierul meu

dan cod

Postări Recomandate

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 42
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

15

• albasete

3

• mihaighe

2

• electron49

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 2 luni mai târziu...
Vizitator ovidiu7141

buna ziua! va rogsa-mi spuneti ce-mi trebuie sa-mi deschid un atelier de service electronice si electrice si ce acte si ce fel de socetate sa fie? va multumesc anticipat!

Link spre comentariu
Vizitator ovidiu7141

m-am referit la ceva persoana fizica ,srl,este necesar atestat ceva...sau alte chestii ascunse care eu nu le cunosc.va multumesc!!!!!!!

Link spre comentariu
Vizitator

Pentru a gasi raspuns la astfel de intrebari, trebuie luata la analiza legislatia in domeniu. Oricum, aici nu vei gasi prea multe raspunsuri, fiind un forum al hobby-istilor amatori si nu o asociatie patronala, sau profesionala.

Link spre comentariu

Daca esti singur parerea mea ca merita PFA.Eu am PFA din 95 si sunt multumit.Atunci trebuia o diploma ca esti in meserie si pentru spatiu tot felul de autorizatii.De atunci nu stiu ce s-a mai sch8imbat din punctul asta de vedere.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Sper sa nu se considere reclama eu l-am luat de la TME dar fiind weller cred ca se gaseste si la farnell si alte firme.Am mai prins unul peste el si asa am la indemana doua feluri de fludor.

Link spre comentariu

Frumos si foarte dotat dar totusi unde repari televizoarele ca spatiul nu-ti permite din cauza sculelor din cate observ.Oricum Spor la bani si succes la noi achizitii.O curiozitate ce faci cu atatea surse ?

Link spre comentariu

Cu una lucrez tot timpul .Restul cand am de alimentet LCDuri cu surse duse,sau alte aparate sunt de mare ajutor in a diagnostica daca restul aparatului este ok.Cat despre masa de lucru cea pe care lucrez TVuri are 2m lungime si vro 90cm latime deci am loc destul.Intre timp au mai aparut niste aparate .Se vede in poze.Sunt aparte fabricate mai demult dar utile si astea.

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări