Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nu sta "OSD-ul" la tunerul win Fast TV 2000XP Expe

sxnel

Postări Recomandate

Toate functiile sunt ok, mai putzin OSD-ul acestui tuner, Win Fast TV 2000 XP Expert, pe care l-am achizitionat nou noutz ! A functionat o vreme ( cam 1 luna ) dupa care, atunci cand comut canalul sau orice comanda as face, nu afiseaza decat pt o fractiune de secunda respectiva comanda . In schimb executa comanda corect . Deci, ca si concluzie, OSD-ul indiferent ce comanda as face, nu imi apare decat o fractiune de secunda si nici nu apuc sa-l vad bine... Am reinstalat driverul si aplicatzia si tot asa se comporta . Ceva sfaturi , indrumari, idei ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• i0nutzb

5

• sxnel

5

• dragostalpau

1

• Silviu26

1

Top autori în acest subiect

Am gasit pe net un Uninstaller pt acest driver , si am reusit sa-l sterg "adanc" . Am descarcat si ultima versiune a driverului plus aplicatzia , pe care le-am reinstalat ... Acum totul e ok ! OSD-ul este din nou pe display ! Daca se repeta faza , poate o sa dau o fuga si la garantzie ! Oricum , mersi de sfaturi ! An nou fericit, tuturor !

Link spre comentariu

Oricum sunt "de tavalit" aia de la garantzii !!! Iar ca fapt divers doar , cu acelasi tuner de ca vb mai sus, am avut probleme chiar de la inceput , telecomanda nu functiona pe "vol + " si inca o serie de butoane , iar tuneru' nu facea memorare programe , fapt pt care l-am schimbat !!! Numai ca, dupa ce au trecut cateva zile de "testari " cu toate ca eu m-am dus a doua zi cu el inapoi , au ajuns la aceeasi concluzie pe care le-o spusesem si eu la inceput !!! :toimonster: Nu vreau sa dovedesc nimik , insa unele persoane din personalul angajat pt service , isi iau banii "pe degeaba " si se mai si tavalesc de ras, cand apare cate un "novice" ca mine, la "tejghea "...Cati dintre ei au studile si au si practica necesare, pt a face service in domeniu, ca nijte adevarati profesionisti ? Sper sa nu o fi luat pe langa subiectul topicului dar, nu m-am putut abtzine ! La multzi ani !

Link spre comentariu

nu ştiu dacă este vreo facultate pentru depanare pc... :death:în schimb, sunt aşa zisele cursuri de asamblare/depanare care mai bine n-ar mai fi :death:de la ce magazin l-ai luat? :w00t: după cum spui, ar putea fi torent... :drac:nu te supăra pe mine, dar chestiile cu memorarea canalelor şi/sau osd este strict problemă SOFTWARE!!! iar faptul că ţi-au schimbat tunnerul pentru chestia asta nu dovedeşte altceva decât... incompetenţă :death:ps: scuze dacă aces mesaj este prea violent... :death: :w00t://edit: să zici merci că nu l-ai luat de la firma la care am lucrat... cred că l-ai fi luat după un an de la garanţie :death:

Link spre comentariu

Nu stiu la ce firma ai lucrat tu, insa cineva de pe acolo, trebuie sa fi auzit de OPC . Oricum defectele tunerului constituiau sigur obiectul garantziei . In ceea ce priveste incompetentza celor de la garantzie, ai dreptate . Nu este prea "violent" mesajul tau, numai ca, probabil si daca iesea fum din acel tuner, tot prin SOFTWARE l-ai fi rezolvat ! Una peste alta, eu iti multzumesc pt bunele intentzii si pt sfaturi , sper sa nu fi suparat pe nimeni pe aici ... nu de alta dar poate ma mai lovesc de vreun necaz si sa mai pot apela aici pt. un ajutor specializat !

Link spre comentariu

problemele ce le-ai înşirat despre OSD şi memorarea canalelor este pur software! oricine îţi poate confirma chestia asta... gândeşte-te puţin că nu chipsetul tunnerului ţine minte frecvenţele canalelor sau durata de afişare a OSD... :w00t:că telecomanda nu mergea cum trebuie, este evident care era problema, nu? referitor la firma la care am lucrat... patronul era nepotul directorului OPC :death:stai liniştit.. dacă ne-am certa pe un thread (desigur, la modul schimb de idei, nu înjurături) cearta rămâne doar pe acel thread! aşa că poţi spune în continuare fără frică... prin urmare, poţi da reply fără frică :naughty:

Link spre comentariu

Tunerul functioneaza , fara frica ! :yawinkle: Acum mai lucrezi tot o firma, in domeniul IT, din Cta ? Daca da, poti spune la care ? (fara frica ! :partyman: ) Din start, intentia mea nu a fost nicidecum sa ma cert cu cineva :smt058 , asa ca ma opresc aici , "cedand" primul si multzumindu-ti pentru sprijin ! Nu de altceva dar s-ar putea chiar sa avem surpriza sa aflam ca ne si cunoastem , daca mai continuam off-topic ... :partyman:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări