Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Genul de muzica favorit

Vizitator

Ce gen de muzica preferati?  

720 membri au votat

1. 1. Ce gen de muzica preferati?

• Muzica electronica
      71
    • Reggae
      28
    • Relaxare / Ambientala
      45
    • Populara & Etno
      24
    • Rock
      111
    • Pop
      46
    • Orientala / Indiana
      6
    • Oldies
      63
    • Latino
      20
    • House
      38
    • Jazz
      37
    • Dance
      55
    • Hip-Hop / Rap
      51
    • Blues
      41
    • Country
      35
    • Clasica / Simfonica
      52

Postări Recomandate

Lipsesc unele genuri din poll, ex: trance, manele.

Nu vreau sa se inteleaga gresit, dar imi plac unele piese din muzica de manele... stiu ca majoritatea-s :speriat , dar unele, cam rar ce-i drept insa, sunt memorabile.

Si unele melodii indiene sunt super, nu ma satur sa le ascult.

Sunt cam satul de ceea ce se difuzeaza la radio zilele astea. Pe magic fm poti sa mai asculti ceva muzica de calitate, in rest.....no comment.

Ex:

Link spre comentariu

Tinand cont ca prefer rock-ul atunci aceasta categorie, muzica epica in stil de rock, se incadreaza usor in aceasta zona: (Eng):

.

Sa zicem ca, la munca, te motiveaza sa te "misti" mai bine.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Imi place mult Avicii

Cind ai spus Avicii,initial, am crezut ca au scris gresit.Credeam ca e vorba de formatia "Amicii",in destul de mare voga prin anii '70.Pe urma am constatat,ca m-am inselat. :rade: Oricum eu sint inca fan al muzicii anilor'60-'70,care, dupa parerea mea,a fost si este(pentru mine),cea mai buna muzica.Avicii sint buni ,cel putin cu melodia care a facut furori in ultima vreme.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...
Vizitator ExtremeEdition

Si mie imi plac unele piese de la Sylver si Cascada care numai rock nu sunt...

care sylver? aia din belgia din anii 2000?

Eu vreau sa votez doua si nu merge

Ar extrem de util sa faceti cu totul altceva decat sa umpleti pagina cu favoritii vostrii, af fi deci foarte indicat sa puneti cate o piesa emblema pt fiecare gen de muzica prezent in variantele de votare, cate o piesa tipica pt fiecare gen.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

Mie imi plac mai multe genuri , dar daca nu se poate bifa decat un gen muzical.... am dat si eu cu votul la trance, sunt cateva piese care imi plac..

Da, ar fi bine sa se poata bifa mai multe.Unora..., le place jazz-ul, dar si clasica, electronica...

Lipsesc unele genuri din poll, ex: trance, manele.Nu vreau sa se inteleaga gresit, dar imi plac unele piese din muzica de manele... stiu ca majoritatea-s :speriat , dar unele, cam rar ce-i drept insa, sunt memorabile.Si unele melodii indiene sunt super, nu ma satur sa le ascult.Sunt cam satul de ceea ce se difuzeaza la radio zilele astea. Pe magic fm poti sa mai asculti ceva muzica de calitate, in rest.....no comment.Ex:

Acuma cu indienele n-am nimic, cultura indiana a fost si este una din marile culturi ale lumii.In schimb, manelele n-au nimic in comun  cu multe lucruri..., a nu se confunda cu muzica lautareasca sau manelele la origine.Iata o piesa "superba", nici nu stii unde s-o incadrezi, eu as "incadra-o" la sectiunea "monumente kitsch"

https://www.youtube.com/watch?v=m8gXpP5zLYY

Editat de ANDRASONI LUCIAN
Link spre comentariu

Muzica la ...superlativ :MIKE OLDFIELD~ "TUBULAR BELLS"

Un geniu al muzicii clasice ( VIVALDI) in  viziunea unui geniu al muzicii electronice (JEAN MICHEL JARRE)

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Sa nu uitam  de Smokie... si a lor... Alice...„Who the fxxx is Alice :rade:

Si Suzi Quatro & Chris Norman

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări