Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Genul de muzica favorit

Vizitator

Ce gen de muzica preferati?  

719 membri au votat

1. 1. Ce gen de muzica preferati?

• Muzica electronica
      71
    • Reggae
      28
    • Relaxare / Ambientala
      45
    • Populara & Etno
      24
    • Rock
      111
    • Pop
      46
    • Orientala / Indiana
      6
    • Oldies
      63
    • Latino
      20
    • House
      37
    • Jazz
      37
    • Dance
      55
    • Hip-Hop / Rap
      51
    • Blues
      41
    • Country
      35
    • Clasica / Simfonica
      52

Postări Recomandate

M-am gandit sa fac acest topic pentru a descoperi care sunt preferintele voastre in materie de muzica si ce anume predomina. Pentru ca avem deja foarte mult rock :dans: si poate preferati si altceva :da .

Link spre comentariu
  • Administratori

eu vad ca sunt primul care am votattot eu am pus si rock-ul, cui ii place altceva nu are decat sa-si puna :limb:de fapt eu am pus mai mult formatiile ca sa discutam despre ele(daca e cu cine) intradevar ca am ales melodiile cele mai cuminti si care imi plac mie

Link spre comentariu

Pai tu ai votat deja cand era doar cu o varianta. Nu mai ai sansa la o alta votare. La fel ca toti cei care au votat la inceput. Doar cei care vor vota de acum pot alege 7 variante.

Link spre comentariu

De unde era sa stiu de la inceput ca aveti atat de multe genuri de muzica preferate. Eu speram ca sunteti mai hotarati si ca va limitati la unul, ca doar de aia e preferat. Nu am intrebat ce gen de muzica ascultati, ci doar ce preferati. In topic poate mentiona fiecare si ce altceva mai asculta dar sondajul initial era menit sa descopere ce va place cel mai mult.PS: Vezi ca facem offtopic si o sa trebuiasca sa ne pedepsim singuri.

Link spre comentariu

M-am gandit sa fac acest topic pentru a descoperi care sunt preferintele voastre in materie de muzica si ce anume predomina. Pentru ca avem deja foarte mult rock :dans: si poate preferati si altceva :da .

Din ciclul : Sa ne punem bine cu ... SEFA

She's one of the greatest singers who is often overlooked by todays younger girls, if only they had half the talent that she has in her little ...finger.

&

amazingly talented singers

:88

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări