moska2003 Postat Septembrie 20, 2004 Partajează Postat Septembrie 20, 2004 Dupa ce aranjez piesele pe placa, ma intereseaza de unde stabilesc daca e simplu sau dublu placata dar si grosimea traseelor.Si de unde trasez conturul placii pe care pun piesele in cazul in care nu-mi convine marea care o am la inceput?Si daca mai sunt si alta chestii importante pana la realizarea finala a unei placi poate exista cineva care poate face un mic rezumat, ca singur mi-am pierdut deja rabdarea cautand aceste lucruri.Mersi Link spre comentariu
Vizitator byteworks Postat Septembrie 20, 2004 Partajează Postat Septembrie 20, 2004 >> Dupa ce aranjez piesele pe placa, ma intereseaza de unde stabilesc >> daca e simplu sau dublu placata dar si grosimea traseelor. Cind faci rutarea auto, Tools-Auto, alegi in tabul General la directie doar layerele dorite, restul le pui N/A. Pentru 2 straturi alegi directii valide pentru Top si Bottom. >> Si de unde trasez conturul placii pe care pun piesele in cazul in care >> nu-mi convine marea care o am la inceput? Banuiesc ca vrei sa modifici dimensiunea placii. Se face mutind pur si simplu conturul predefinit al placii. >> Si daca mai sunt si alta chestii importante pana la realizarea finala a >> unei placi poate exista cineva care poate face un mic rezumat, ca >> singur mi-am pierdut deja rabdarea cautand aceste lucruri.Mersi Multe chestii sint importante si chiar esentiale. Citeste si iar citeste, daca te plictisesti poate nu e de tine...schimba programul...fa outsourcing... Exista newsgroupuri dedicate pentru Eagle, gasesti acolo raspuns la multe intrebari ( news://news.cadsoft.de ). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum