Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

MiniOrga din leduri (Fara schema)

Vizitator RoOb

Postări Recomandate

Vizitator RoOb

Buna tuturor electronistilor ! As vrea sa-mi fac si eu o miniorga din leduri dar as vrea daca se poate fara scheme , eu studiez electronica si inca nu stiu sa citesc o schema ... asa ca as vrea daca se poate sa-mi explicati ! Deci vreau sa fac o miniorga care s-o conectez la placa audio de la pc si acele leduri sa joace dupa muzica ! Am mai citit pe aici dar totul numai cu scheme ... Va rog mult !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• leoncris

2

• Toader Chirciu

2

• gcom61

1

• Ticu

1

Top autori în acest subiect

Buna tuturor electronistilor ! As vrea sa-mi fac si eu o miniorga din leduri dar as vrea daca se poate fara scheme , eu studiez electronica si inca nu stiu sa citesc o schema ... asa ca as vrea daca se poate sa-mi explicati ! Deci vreau sa fac o miniorga care s-o conectez la placa audio de la pc si acele leduri sa joace dupa muzica ! Am mai citit pe aici dar totul numai cu scheme ... Va rog mult !

...asa cum probabil vei invata electronica,indiferent cat de simpla,se bazeaza pe scheme;incearca sa incepi.cu inceputul,adica electricitatea din generala,aplicatii simple,simboluri etc...
Link spre comentariu

Fara suparare, dar nu prea stiu cum s-ar putea trimite indicatiile de constructie pentru un montaj mai complicat. Poate daca a facut cineva montajul (si cablajul) si-ti trimite poze detaliate. Sau desene, daca are talent si rabdare. Asta ca sa nu irosesti vacanta, dar de scheme pana la urma nu scapi...

Link spre comentariu
  • 8 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări