Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Subwoofer+statie cu boxe stock????

Vizitator HDdanutHD

Postări Recomandate

Vizitator HDdanutHD

Salut! N-am mai fost activ pe acest forum de mult.Azi m-am gandit sa fac un post :da M-ar interesa daca pot pune pe langa sistemul stock al masinii un subwoofer MAC cu statie tot MACE un pachet de pe un site...Intrebarea mea este...Daca as putea pune subwoofer cu statie,boxele stock nu vor fi afectate???P.S. sunt pe dinafara :jytuiyu Daca am gresit locu unde am postat va rog sa ma scuzatiNumai bine! si mersi mult

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bogdi16

1

• ari_panterra

1

• hILIE

1

• Big

1

Top autori în acest subiect

daca amplifici doar subwoofer-ul cu respectivul amplificator,nu vor fi afectate si difuzoarele de pe sistemul audio actual al masinii.nu ai postat bine,e o sectiune de audio auto :ciuda:

Link spre comentariu
Vizitator HDdanutHD

daca amplifici doar subwoofer-ul cu respectivul amplificator,nu vor fi afectate si difuzoarele de pe sistemul audio actual al masinii.nu ai postat bine,e o sectiune de audio auto :ciuda:

scuze....mersi de raspuns:Dsiii...daca tot am dato in bara cu postatu :nas: oare se va mai auzii sunetu de medii din boxe pe langa bassu ala? :rade:
Link spre comentariu
Vizitator HDdanutHD

Depinde de mai multi factori cum ar fi difuzorele ce le ai montate, urechile tale si nu in ultimul rand cum configurezi statia pe subwoofer.

ofofof...:| hd_danut_hd adresa de YM!sa dea cnv add si sa ma ajute va rog frumos:|mersi mult mult :limb:
Link spre comentariu

pai mai bine montezi frumusel sub-ul cu statia pe masina, iar pt reglaje lasi pe cineva priceput. tot nu ai spus despre ce masina este vorba, ce model de aparat ai pe ea si cate difuzoare are modelul stock.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări