alex26 Postat August 10, 2011 Partajează Postat August 10, 2011 Am cumparat playerul de mai sus si am o nelamurire.Am vazut ca in manualul de utilizare sunt trecute doar 2 monitoare.Se poate pune orice monitor pe iesirea video sau nu. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat August 10, 2011 Partajează Postat August 10, 2011 pei tu ce monitor ai vrea sa pui ? Link spre comentariu
alex26 Postat August 10, 2011 Autor Partajează Postat August 10, 2011 am vazut in piata de vechituri la tigani tetiere cu monitoare incluse , si am vrut sa cumpar dar nu stiam daca se vor potrivi.Nu stiu exact ce firma sunt.Cred ca de 7 inci, Link spre comentariu
Big Postat August 10, 2011 Partajează Postat August 10, 2011 daca sunt functionale, se vor potrivi. folosesc ca intrare semnal video analog. Link spre comentariu
dan cod Postat August 11, 2011 Partajează Postat August 11, 2011 Inainte de a cumpara tetiere cu monitoare trebuie vazut ce fel de monitoare sunt ,cate fire au,pentruca am intalnit monitoare din astea care nu se pot folosi cu orice aparat.Daca au fire de alimentare si cablu de intrare este ok,dar sa nu fie cu o gramada de fire facute pentru o anumita scula. Link spre comentariu
alex26 Postat August 11, 2011 Autor Partajează Postat August 11, 2011 multumes pentru sfaturiam sa ma uit atent la ele Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum