Vizitator dragosh_uzzy Postat August 10, 2011 Partajează Postat August 10, 2011 salut tuturor am si eu o problema cu laptopul acum cateva zile au fost cateva caderi de curent aici la mine si mi sa stins laptopul dupa il aprind si nu imi mai citestea hardul :cry: ce poate fi ? astept pareri Stima Link spre comentariu
mos ilie Postat August 11, 2011 Partajează Postat August 11, 2011 Salut,Din felul în care descrii problema nu se înţelege prea bine dacă Hdd-ul nu este detectat sau dacă sistemul de operare este deranjat.Acumulatorul Laptop-ului nu a reuşit să asigure funcţionarea ?Poate ar trebui să boot-ezi din kit-ul de instalare şi să încerci o reparare a sistemului de operare. Link spre comentariu
Vizitator dragosh_uzzy Postat August 11, 2011 Partajează Postat August 11, 2011 nu e din sistemul de opreare ca si daca incerc sa il formatez si sa instalez altul imi spune ca nu gaseste hardul ca nu il detecteaza... :cry: Link spre comentariu
AndreiIr Postat August 11, 2011 Partajează Postat August 11, 2011 Trebuie sa schimbi hdd , s-a ars de la socuri electrice . Link spre comentariu
Spitfire Postat August 12, 2011 Partajează Postat August 12, 2011 Mai intai activati din BIOS "IDE MODE", apoi bootati cu CD-ul de Windows, poate asa il "gaseste".. Link spre comentariu
Vizitator vasilepop Postat August 13, 2011 Partajează Postat August 13, 2011 Vezi in bios daca il vede la hdd .Sau cu sistem de operare VISTA care vede si SATA Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum