Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema amplificator auto

Vizitator kido22

Postări Recomandate

Vizitator kido22

am un amplif auto in 2 canale de 600w rms in punte si se aude foarte incet, adica abea daca misca putin de tot un sub de 250w rms. care ar fi cauzele acestei probleme ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BUGHIU

3

• leoncris

2

Destule!!!Incepaind cu sarcina lui: difuzoarele apoi sursa de alimentare din el,partea de putere audio,sursa de semnal de la intrarea lui...!!!Si cum v-ati dat seama ca abia misca sub 250wrms?!?!Masuratori?

Link spre comentariu
Vizitator kido22

Destule!!!Incepaind cu sarcina lui: difuzoarele apoi sursa de alimentare din el,partea de putere audio,sursa de semnal de la intrarea lui...!!!Si cum v-ati dat seama ca abia misca sub 250wrms?!?!Masuratori?

pai se vedea cu ochiul liber ca abea misca difuzorul, si la ureche se auzea foarte incet.nici macar cu 100w nu cred ca dadea in el.acum problema se poate datora faptului ca amplificatorul in cauza este un audison srx 2s, care din cate stiu eu cere cam mult curent, habar nu am.in orice caz acest model de amplificator ar trebui sa zdruncine rau.
Link spre comentariu

hm ,100 de wati spuneti?!?! masurat....ochiometric?!?!....Pai ce sa zic mai departe?!?! desfaceti-l,o poza cu interiorul eventual,ce masuratori ati facut?! si mai vedem!!!Ochiometric....nu facem mare branza!!! :nas:

Link spre comentariu
Vizitator kido22

ochiometric, neochiometric, trebuie sa dea afara cu subu din cutie la puterea pe o are amplifu, si dimpotriva, se aude anemic.posibil sa fie de la cablurile rca, sau de la conectica? o sa fac o poza cu el desfacut, poate te pricepi si iti dai seama daca e ceva in neregula

Link spre comentariu

ochiometric, neochiometric, trebuie sa dea afara cu subu din cutie la puterea pe o are amplifu, si dimpotriva, se aude anemic.posibil sa fie de la cablurile rca, sau de la conectica? o sa fac o poza cu el desfacut, poate te pricepi si iti dai seama daca e ceva in neregula

E clar!!! si dentistul intreaba : care masea/dinte va doare?? dar se uita in gura la om!!!!Asa si aici,cat de cat ....o imagine sa vedem,nu este ceva "cariat''!!!! :nas: Altfel,putem discuta......mult si bine!!!!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări