Vizitator catalinutzu Postat August 10, 2011 Partajează Postat August 10, 2011 am si eu o intrebareledul hdd-ului ramane aprins si nu se incarca windowsu,apoi daca mai astept circa 45 de minute imi apare screen logul de la win,insa nu intra in win ramane asa si se misca bara aceea care ar trebui sa se incarce in 5-10 ar fi de la hdd?hdd segate baracuda sata 2 500 gb multuesc anticipatmentionez ca hdd ul se incinge f tareel fiind in garantie Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat August 10, 2011 Partajează Postat August 10, 2011 Buna ziuaPosibil....( apropo....se aud ceva zgomote "suspecte"?)....dar pana la asa verdict trebuie sa mai parcurgeti ceva pasi......in safe mode ati incercat? (F8) Sau scos din sistem si accesat pe un alt sistem functionalPosibil sa aveti fisiere de sistem corupte...Spor la treaba Link spre comentariu
Vizitator catalinutzu Postat August 10, 2011 Partajează Postat August 10, 2011 nu imi intra in safe mode,nu imi intra in nici o operatie decat in biosnici windowsu nu ma lasa sa il reinstalez,lucreaza cu o viteza foarte mica adica mi -ar trebui vreo zi sa imi incarce win fara sa il pot folosi,nici refresh nu pot da Link spre comentariu
idm_luci Postat August 10, 2011 Partajează Postat August 10, 2011 schimbati HDD-ul si vedeti , mai mult ca sigur e defect. Link spre comentariu
Vizitator catalinutzu Postat August 10, 2011 Partajează Postat August 10, 2011 da posibil dar am zis mai intai sa cer niste preri,ciudat este si nou are in jur de cateva luni Link spre comentariu
leoncris Postat August 10, 2011 Partajează Postat August 10, 2011 Apeleaza cu incredere la ... garantie .Si apropo , verifica si condensatorii din drosel , posibil uscati . Link spre comentariu
mos ilie Postat August 11, 2011 Partajează Postat August 11, 2011 Salut, Poate nu ar fi rău să revii la setările de Bios default. Poate ai făcut ceva modificări neinspirate prin Bios. Încearcă un Clear Cmos/Bios, după procedura descrisă în manualul plăcii de bază. Dacă demontezi ( de probă ) Hdd-ul şi boot-ezi un Linux Live Cd descărcat de pe http://www.slax.org/get_slax.php , calculatorul funcţionează normal ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum