strombi Postat August 9, 2011 Partajează Postat August 9, 2011 Buna Seara ne stiind unde sa incadrez mai bine topicul meu m-am decis sa il deschid aici.In primul rand am si eu o prima intrebare.Am vazut ca de ceva timp pe internet se vand la preturi exorbitante niste "microcasti".Intrebarea mea este ce contin aceste casti de sunt atat de scumpe?? Link spre comentariu
francezu Postat August 11, 2011 Partajează Postat August 11, 2011 Contin o bobina ce capteaza semnalul de la colier prin inductie, un amplificator si un difuzor. Cel din urma este scump, fiind un difuzor de constructie speciala, folosit cu precadere in proteze auditive: http://en.wikipedia.org/wiki/Headphones ... d_armature Link spre comentariu
strombi Postat August 11, 2011 Autor Partajează Postat August 11, 2011 Daca nu as cunoaste tehnologia smd miar fi greu de crezut Acum am inteles de ce sunt asa scumpe.Ms mult se poate da TC! Link spre comentariu
adicontakt Postat August 11, 2011 Partajează Postat August 11, 2011 francezu aceasta e o casca cu bluetooth nu o casca gen aparat de copiatse pare ca e cu totul altceva Link spre comentariu
francezu Postat August 12, 2011 Partajează Postat August 12, 2011 Am vazut o casca, exact ca cea din poza, desfacuta, nu are nimic legat de BT in ea. Majoritatea celor care vand astfel de produse, specifica eronat cum ca ar fi castile BT; defapt ansamblul contine un colier(bobina) legat la iesirea de difuzor a unei casti BT normale pt mobil.Acum, chinezul poate folosi aceeasi carcasa(plastic) la produse diferite; el stie ce "baga" inauntru. Link spre comentariu
adicontakt Postat August 12, 2011 Partajează Postat August 12, 2011 pai am avzut ca scrie ca e cu bluetooth si de aceea am crezut ca e altceva, daca e cu colier e clara treaba Link spre comentariu
Dr.L Postat August 12, 2011 Partajează Postat August 12, 2011 E cam greu de bagat un modul BT+baterie in cascuta aia Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum