Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reactia galvanica - "detector de minciuni"

Vizitator

Postări Recomandate

Tovarasi, Am descoperit sectiunea aceasta in aceasta seara si deoarece sunt interesat direct, poate reusim sa o dezvoltam un pic. Va prezit unul din experimentele facute de mine si foarte reusit - detectorul de minciuni, de fapt mai degraba detector de emotii... Initial eram sceptic, dar camd am luat electrozii in mana si am inceput sa ma gandesc la un tort cu frisca, acul microampermetrului a batut "cap de scala". Deci merge. Eu l-am facut cu A741, exact cu valorile din schema.post-31721-139829296849_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• +_Florin_+

1

• pop_ady44

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Detectoarele de minciuni folosite in mod curent au mai multi electrozi conectati la degetele mainilor si pe cap, lucrurile sunt ceva mai complicate in sensul ca mai multe tipuri de "emotii" se manifesta in mod diferit. Trebuie monitorizati in acelasi timp si alti parametrii ai corpului (puls, tensiune arteriala, etc) si toate acestea in contextul unor intrebari puse intr-un anume fel (desi nu par asa la prima vedere) pentru ca testul sa fie cat de cat concludent ... si tot exista o marja de eroare, suficienta pentru ca aceste teste sa nu fie recunoscute ca probe intr-o instanta, de exemplu.

Link spre comentariu

va salut detectorul de minciuni din zilele noastre folosit de politie este compus in felul urmator: pe degetul de la mana dreapta se puna un senzor infrarosu pe stanga un senzor metalic peste piept esti legat de acel fotoliu cu 2 curele cu un soi de bile care cred ca monitorizeaza respiratia pe mana stanga deasemenea se pune o perna de acea cum sunt la aparatele de tensiune si pe cap mai exact pe frunte tot o centura cu bile care se regleaza din spate cu o curea intrebarile le stii dinainte pentru ca asa este regula primele doua teste se efectueaza cu intrebari in ordinea in care ti-sau spus urmatoarele 3 teste se efectueaza cu intrebari cu ordine aleatorie dar aceleas intrebari intre teste trebuie sa fi lasat 10 minute sa te relaxezi am fost nefericitul proprietar la care sa-u furat niste bunuri si suspecti a-u fost dusi la detectorul de minciuni care are o marje de eroare 50%dar este fiabil :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări