traianpop Postat August 9, 2011 Partajează Postat August 9, 2011 Buna ziua. Are cineva schema acestui aparat? Cineva a anulat finalul STK 463(poate a fost defect?) si a montat un ,,modul'' cu doua TDA2003, modificand si alimentarea... Aparatul arata asa: http://www.hifi-pictures.net/amplifiers ... R250SH.htm Va multumesc! Link spre comentariu
traianpop Postat August 10, 2011 Autor Partajează Postat August 10, 2011 Deci...nu are nimeni schema? Link spre comentariu
zal Postat August 10, 2011 Partajează Postat August 10, 2011 Wega sînt făcute de Sony, cu modificări de aspect la mască faţă de sculele lor originale, e destul de greu să descoperi ampliful original, ptr schemă. Nu se mai ştie ce STK era acolo, ptr a se reconstitui schema pe baza celei din pdf-ul lui? Cîţi pini avea şi pe care dintre ei sînt masa, alimentările şi ieşirile? Link spre comentariu
raileanu florin Postat August 10, 2011 Partajează Postat August 10, 2011 salut este la fel ca SANYO DCA 30 cu STK ala nu merge este greu am incercat eu pina la urma am pus STK ul Link spre comentariu
traianpop Postat August 14, 2011 Autor Partajează Postat August 14, 2011 Nefiind nevoie de putere, am adaptat un alt modul care s-a potrivit destul de bine in locul STK-ului.Deci, ''canta''! Totusi, pentru viitor, mi-ar placea sa aduc acest aparat la starea initiala.Daca gaseste cineva schema, e binevenita!Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum