Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme cu casetofon CD50 Astra H 1.7 CDTI

Vizitator matornei

Postări Recomandate

Vizitator matornei

Salut, am si eu o problema cu un casetofon CD 50 de Astra H Am dus-o la spalatorie si cand am luat-o casetofonul bazaia. Am crezut ca a intrat apa pe undeva si m-am gandit sa o las "sa se usuce", dar a doua zi facea la felCand dau drumul la casetofon bazie in continuu si nu se aude nimic. Imi arata ca CD-ul merge, de pe telefon (are loc pentru sim in casetofon) pot suna dar interlocutorul nu ma aude si nici eu nu aud nimic decat acel bazait.S-a uitat cineva la el si a zis ca ar fi finaul de la casetofon ars. A mai patit cineva asa ceva ?Stie cineva sa se uite la casetofon sa vada exact ce are si ce trebuie schimbat ?Multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BUGHIU

1

• dan cod

1

• leoncris

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nu prea vad legatura intre spalatorie si final audio ars.Nu cumva sa aiba pe undeva scurt la iesirile de boxe,dar asta trebuie masurat si vazut.Daca e finalul ars sau nu se testeaza destul de usor vazand cat este tensiune pe pinii de iesire la sifuri in general jumatate din tensiunea de alimentare.Chiar daca nu este concludent in 100% din cazuri in 95% daca finalul este defect acolo sunt dezechlibre.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări