Vizitator djmdk Postat August 9, 2011 Partajează Postat August 9, 2011 Dupa cum am scris si in titlu, problema este ca in urma cu vreo 2 zile un prieten de-al meu a reusit...cu usurinta, sa-si distruga alimentatorul de la laptop. Si-a luat un alimentator universal si a functionat o perioada cu el pana intr-o seara cand a inversat polaritatile pe mufa de alimentare si din cate am constatat s-a ars circuitul de alimentare de pe placa de baza. Am dus laptopul intr-un service, iar solutia cu care au venit baietii de acolo este inlocuirea placii de baza. Intrebarea mea este urmatoarea:In conditiile in care laptopul inca mai functioneaza de pe baterie, nu exista o posibilitate sa conectez alimentatorul la mufa prin care laptopul se alimenteaza de la baterie? Multumesc Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 9, 2011 Partajează Postat August 9, 2011 Daca pe baterie merge ,atunci se poate ,teoretic!!! Dar aveti grija ca bateria are tensiunea mai mica decit tensiunea de la incarcator!!! Incarcator de 19v,de exemplu si baterie de 10-11v!!!! Va trebuie un incarcator de 10- 12v,dupa caz!!Trebuie schema laptopului si.....atentie + rabdare!!!! Link spre comentariu
gabiferaru Postat August 9, 2011 Partajează Postat August 9, 2011 Nu va mai agitati cu alte prostii... s-a inventat self-charger-ul, prin USB. Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat August 9, 2011 Partajează Postat August 9, 2011 Ăsta-i clar un perpetuum mobile, dar de ce speţă o fi ? :ras:Probabil că de cea mai joasă... Link spre comentariu
gabiz_ro Postat August 9, 2011 Partajează Postat August 9, 2011 Sfatul meu e sa mergi la alt service.Majoritatea laptopurilor au destule protectii,cum in cazul de fata el functioneaza pe baterie,clar e doar partea de incarcare.In caz ca la service nu se rezolva cauta pe forum pe cineva mai priceput din acelasi oras. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum