Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv ldk china

Postări Recomandate

in urma unui trasnet a cazut iam inlocuit sursa cu ups 001 si am memoria strapunsa ma puteti ajuta cu un dump sasiu china mek top+usb V 2.0 procesor tda 11156/n3/3 mem 2408tv model ldk CBUS2128. TUB PLAT 110 si metoda de a intra in servis petru eventuale corectii.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fane

6

• dan cod

4

• Mihai78

2

• FLORIN IORDACHE

1

Top autori în acest subiect

am pus dumpul de la dn dan totul e ok in afara de ew care trebuie reglat si nu stiu cum sa intru in servis am telecomanda originala?multumesc lui dn dan si lui dn florin pentru ajutor.

Link spre comentariu

Cele cu NP51 asa intra in service.Nici cu volumul la minim nu intra?Deci dai volumul la minim si tastezi meniu>6>4>8>3 si ar trebui sa apara un M rosu in stanga ecranului sus

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

am probleme cu un tv modelul din titlu nu imi regleaza sunetul si as avea nevoie de o schema.a avut sursa defecta si acum .pe ecran bara de volumlucreaza corect dar sunetul ori e mut ori maximprocesor tda11156ps/n3/3 mem 24c08 sunet tda 17821 pe sasiu scrie mek-top+usb v2.00 tv modelcbus 2128

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Va salut! As dori schema pt Tv-ul asta, daca poate cineva sa posteze; am 130v pe B+ si nu sunt sigur ca este cea corecta .Multumesc

Tub plat de 110?!?! Daca e asa, 130v e pe aproape de adevar!! E reglabila tensiunea sau nu?!?!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări