strombi Postat August 8, 2011 Partajează Postat August 8, 2011 Salut imi poate spune si mie cineva ce are o cartele de interfon in ea,adica eu am desfacut una avea doar 5 smd si o bobina pe margine.Cum poate acea cartela sa deschida usa scarii.?? Link spre comentariu
gabiz_ro Postat August 8, 2011 Partajează Postat August 8, 2011 Google dupa RFID Link spre comentariu
strombi Postat August 8, 2011 Autor Partajează Postat August 8, 2011 In mare miam dat seama de procesul de deschidere.Insa pot clona o cartela de la un interfon? Link spre comentariu
gabiz_ro Postat August 8, 2011 Partajează Postat August 8, 2011 Procesul de deschidere nu cred ca tine de cartela.Autentificarea, da.De clonat?Nu stiu,probabil da.Nu cred sa fie o securitate prea mare la ele.Doar sa o citesti,programezi una la fel si vezi daca merge.Aparatura pentru asta ... trebuie ceva documentatie. Link spre comentariu
strombi Postat August 8, 2011 Autor Partajează Postat August 8, 2011 Da cu scopul asta am deschis topicul poate e cineva pe aici care are firma de asa ceva si poate ne dezvaluie secrete.Eu incerc ca usor usor sa pun intrebarii incat sa aflu cat mai intereseaza pe mine.Mai pe scurt sa intru in ori ce scara dotata cu interfon. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat August 8, 2011 Administratori Partajează Postat August 8, 2011 Nu se poate clona, are un ID unic iar interfonul o stie dupa acel ID Link spre comentariu
gabiz_ro Postat August 9, 2011 Partajează Postat August 9, 2011 Nu stiu daca e real sau facatura.Din ce citisem,din amintiri un RFID chip fara securitate (sau criptare) era extrem de ieftin pe cand unul cu era vreo 5$.Daca lucrurile s-au schimbat intre timp ... nu stiu.Primul rezultat pe Google dupa pret. RFID tags can cost as little as 50 cents or as much as $50 depending on the type of tag, the application and the volume of the order. Link spre comentariu
strombi Postat August 9, 2011 Autor Partajează Postat August 9, 2011 Aha deci sa inteleg ca sunt sanse destul de mici ca sa clonez niste cartele. Link spre comentariu
dumitru_a Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 Fiecare card de interfon are propriul sau cod , nu vei putea sa faci un card universal sa iti deschida toate interfoanele doar daca producatorul are un cod service pentru ele cu un card de depanare asa ca........ Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Septembrie 16, 2011 Partajează Postat Septembrie 16, 2011 sper sa nu se considere reclama ca nu le fac. Insa uite ce se gaseste pe dealextreme Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum