Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O intrebare despre cartele de interfon

strombi

Postări Recomandate

Salut imi poate spune si mie cineva ce are o cartele de interfon in ea,adica eu am desfacut una avea doar 5 smd si o bobina pe margine.Cum poate acea cartela sa deschida usa scarii.??

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gabiz_ro

4

• strombi

4

• Badman

1

• dumitru_a

1

Top autori în acest subiect

Procesul de deschidere nu cred ca tine de cartela.Autentificarea, da.De clonat?Nu stiu,probabil da.Nu cred sa fie o securitate prea mare la ele.Doar sa o citesti,programezi una la fel si vezi daca merge.Aparatura pentru asta ... trebuie ceva documentatie.

Link spre comentariu

Da cu scopul asta am deschis topicul poate e cineva pe aici care are firma de asa ceva si poate ne dezvaluie secrete.Eu incerc ca usor usor sa pun intrebarii incat sa aflu cat mai intereseaza pe mine.Mai pe scurt sa intru in ori ce scara dotata cu interfon.

Link spre comentariu

Nu stiu daca e real sau facatura.Din ce citisem,din amintiri un RFID chip fara securitate (sau criptare) era extrem de ieftin pe cand unul cu era vreo 5$.Daca lucrurile s-au schimbat intre timp ... nu stiu.Primul rezultat pe Google dupa pret.

RFID tags can cost as little as 50 cents or as much as $50 depending on the type of tag, the application and the volume of the order.

Link spre comentariu

Fiecare card de interfon are propriul sau cod , nu vei putea sa faci un card universal sa iti deschida toate interfoanele doar daca producatorul are un cod service pentru ele cu un card de depanare asa ca........

Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări