Administratori Badman Postat August 8, 2011 Administratori Partajează Postat August 8, 2011 Deci sa va fac o mica prezentare la al meu atelier... unde este o dezordine si o mizerie crunta :speriatCui ii place atelierul meu si vrea sa lucreze acolo anuntul din dreapta forumului este pentru el Link spre comentariu
raileanu florin Postat August 8, 2011 Partajează Postat August 8, 2011 si doamna cine este>? ajutorul? Link spre comentariu
petreelectronic Postat August 8, 2011 Partajează Postat August 8, 2011 si doamna cine este>? ajutorul? Da,da!? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat August 8, 2011 Autor Administratori Partajează Postat August 8, 2011 Este sotia, isi gaseste si ea de lucru pe acolo... Link spre comentariu
Vizitator Postat August 8, 2011 Partajează Postat August 8, 2011 Deci sa lamurim un lucru:dezordinea este specifica oamenilor cu adevarat destepti...sunt curios ce argumente contra veti aduce... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat August 8, 2011 Autor Administratori Partajează Postat August 8, 2011 Ai vazut tu urma de desteptaciune la mine ?Dezordinea e din cauza lenei si a nepasarii Link spre comentariu
nickrvl Postat August 10, 2011 Partajează Postat August 10, 2011 Ai vazut tu urma de desteptaciune la mine ?Dezordinea e din cauza lenei si a nepasariiDe fapt e o dezordine "ordonata"....., cel putin asa ma "scot" eu in fata sotiei. Link spre comentariu
maciupiciu Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 boxele , la ce folosesc? nu te primeste sotia cu ele in casa?sau inchiriezi atelierul si pt botezuri/nunti/petreceri! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 1, 2011 Autor Administratori Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Boxele sunt pentrua dexaxa clientii care vin sa cumpere un CNC, le pun un rock foarte agresiv ca sa-i dezaxez mintal si dupa aia le vand ce am eu de vanzare nu ce vor ei sa cumperepentru a inveselii personalul firmei in incercarea de al face eficient... sau macar sa nu adoarma de plictisealaPSBiroul nu mai arata asa ca in poze ca sa-au facut schimbari intre timp... dar cred ca era mai bine inainte :( Link spre comentariu
strombi Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Ordine dezordine fiecare se simte bine in habitatul lui,insa vad ca ai investit ceva bani in atelier nu gluma daca nu sunt indiscret imi poti spune costul total al tuturor masinilor? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 1, 2011 Autor Administratori Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 Pretul sculelor nu il stiu ca nu am facut niciodata un calcul... Link spre comentariu
utzy Postat Noiembrie 1, 2011 Partajează Postat Noiembrie 1, 2011 O axa simpla cu sania pe verticala , ca in foto , cursa activa cca 1100 mm , bara de 20-25 , surub trapez , se poate face la tine ? Inlusiv cu motor si contracost , bineinteles Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum