Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Folosire afisaj OLED

EFTIMIE

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

5

• EFTIMIE

5

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• Administratori

Afisajele OLED se pot folosi linistit in locul celor cu cu cristale lichide fara nici o problema doar ca la unele nu corespund pinii, cei de alimentare Daca puneai si un link sa vad despre ce e vorba era si mai bine

Link spre comentariu
  • Administratori

pune si link unde vrei sa-l inlocuiesti, eu am presupus ca cel din schema unde il pui este compatibil hd48in cazul asta trebuie sa cauti unu compatibil, ar trebui sa scrie in foaia de catalog

Link spre comentariu

Am statia de lipit cu ATMEGA 8 si ma gandeam sa inlocuiesc afisajul lcd cu un oled care dupa parerea mea este mai spectaculos daca puteti sa-mi recomandati un model as fi recunoscator.

Link spre comentariu
  • Administratori

Nu stiu acea statie de lipit, ar trebui sa fiu Mafalda sa le stiu pe toate :nas:

Nu era mai simplu ca in primul tau post sa pui atat link spre statia de lipit cat si la afisaj ? In felul acesta nu se umplea o pagina intreaga cu balarii

in regulamentul forumului zice asa

3.17 -Cand creati un SUBIECT NOU incercati sa alegeti un subiect SCURT si cat mai CLAR, subiectele gen "AJUTOR!!!" sau "NU MERGE !" vor fi sterse imediat. Ofera cat mai multe detalii despre aceasta si nu astepta ca ceilalti utilizatori sa ti le ceara.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări