EFTIMIE Postat August 8, 2011 Partajează Postat August 8, 2011 Se poate folosi un afisaj Oled in locul unui afisaj lcd 2x16 de exemplu la statia de lipit a polonezului cea cu Atmega8 fara a modifica softul ? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat August 8, 2011 Administratori Partajează Postat August 8, 2011 Afisajele OLED se pot folosi linistit in locul celor cu cu cristale lichide fara nici o problema doar ca la unele nu corespund pinii, cei de alimentare Daca puneai si un link sa vad despre ce e vorba era si mai bine Link spre comentariu
EFTIMIE Postat August 8, 2011 Autor Partajează Postat August 8, 2011 Cu asa ceva ma gandeam sa inlocuiesc Link spre comentariu
Administratori Badman Postat August 8, 2011 Administratori Partajează Postat August 8, 2011 nu se poate inlocuii Link spre comentariu
EFTIMIE Postat August 8, 2011 Autor Partajează Postat August 8, 2011 Dar se poate alege un model de la TME care sa fie compatibil Link spre comentariu
Administratori Badman Postat August 8, 2011 Administratori Partajează Postat August 8, 2011 pune si link unde vrei sa-l inlocuiesti, eu am presupus ca cel din schema unde il pui este compatibil hd48in cazul asta trebuie sa cauti unu compatibil, ar trebui sa scrie in foaia de catalog Link spre comentariu
EFTIMIE Postat August 8, 2011 Autor Partajează Postat August 8, 2011 Am statia de lipit cu ATMEGA 8 si ma gandeam sa inlocuiesc afisajul lcd cu un oled care dupa parerea mea este mai spectaculos daca puteti sa-mi recomandati un model as fi recunoscator. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat August 8, 2011 Administratori Partajează Postat August 8, 2011 Nu stiu acea statie de lipit, ar trebui sa fiu Mafalda sa le stiu pe toate Nu era mai simplu ca in primul tau post sa pui atat link spre statia de lipit cat si la afisaj ? In felul acesta nu se umplea o pagina intreaga cu balarii in regulamentul forumului zice asa 3.17 -Cand creati un SUBIECT NOU incercati sa alegeti un subiect SCURT si cat mai CLAR, subiectele gen "AJUTOR!!!" sau "NU MERGE !" vor fi sterse imediat. Ofera cat mai multe detalii despre aceasta si nu astepta ca ceilalti utilizatori sa ti le ceara. Link spre comentariu
EFTIMIE Postat August 8, 2011 Autor Partajează Postat August 8, 2011 Mea culpa am crezut ca stii despre ce statie spun Link spre comentariu
Administratori Badman Postat August 8, 2011 Administratori Partajează Postat August 8, 2011 Nu era nevoie sa atasezi fisierul ca asa mi-ai dat de lucru in plus, despre statia aia se vorbeste aici viewtopic.php?f=205&t=70065&start=105Cum subiect pe aceasta tema exista trebuia sa intrebi acolo Oricum iti trebuie afisaj compatibil HD48 Link spre comentariu
Postări Recomandate