strombi Postat August 9, 2011 Partajează Postat August 9, 2011 Daca sunteti batrani folositit ochelari lupe eu insa de multe ori nu folosesc nici un fel de lupa.Vad chiar ce scrie si pe smd. Link spre comentariu
Stefan Postat August 10, 2011 Partajează Postat August 10, 2011 una e sa vezi ce scrie pe capsula si alta e sa faci depanare pe trasee fisurate, lipituri reci etc. eu am o lupa de filaterie atasata la o pereche de ochelari dar din pacate e mono-oculara si mi-am distrus vederea. Link spre comentariu
dan cod Postat August 10, 2011 Partajează Postat August 10, 2011 Pentru trasee fisurate nimic nu se compara cu microscopul USB. Link spre comentariu
EFTIMIE Postat August 10, 2011 Partajează Postat August 10, 2011 Tu chiar crezi ca o sa ramai vesnic cu o vedere atat de buna ?Stai linistit ca o sa vezi si tu cum este mai tarziu mai ales daca nu lucrezi in conditii de iluminat optime . Link spre comentariu
dan cod Postat August 10, 2011 Partajează Postat August 10, 2011 Din pacate vederea mea nici acum nu e foarte buna.Dar inca nu folosesc ochelari desi ar trebui. Link spre comentariu
icar Postat August 11, 2011 Partajează Postat August 11, 2011 De ce nu folositi lupe Fresnel? Sunt extrem de usoare, putere de marire acceptabila (x3, x4) luminozitate buna, suprafata mare. Link spre comentariu
mdaa2k Postat Iunie 16, 2013 Partajează Postat Iunie 16, 2013 Am de inlocuit cateva sute de capsule QFP128 si ma gandesc serios la o lupa de laborator pentru ca sa imi menajez ochii. Dar as dori caveva sfaturi de la cei care folosesc deja: 1 LED sau Neon? 2 cate dioptrii? 3 Rotunda sau dreptunghiulara? 4 cu sau fara zona de marire suplimentara? As lua ceva de benul acesta: http://www.conexelectronic.ro/produs.php?id=136620 (sper sa nu fie considerat reclama), dar nu vreau sa imi para rau dupa aceea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum