Darkang33l Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 Salut am un dvd player la televizor si nu stiu cum sa fac sa pot pune subtitrare.mai detaliat:1.Sa-mi dau jos de pe net un film2.sa imi bag o subtitrare in film si sa-l vad pe tvDaca stiti vreun program accept orce sfat. multumesc Link spre comentariu
stefan94stefan Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 fi atent la dvd subtirarea se citeste numai aceia .srt adica sa zic theone.srt asa trebuie sa fie extensia ei ! si merge copiezi filmu normal si subtitrarea si gata Link spre comentariu
Darkang33l Postat August 7, 2011 Autor Partajează Postat August 7, 2011 un program de facut asa ceva nu este Link spre comentariu
stefan94stefan Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 nu da subtitrarea srt o iei dp net cea mai simpla metoda Link spre comentariu
sorinpavel Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 Acum depinde ce format este filmul (DVD sau Divx ).Pentru Divx este mai simplu.Se cauta cu gogu subtitrari si se verifica ce fel de subtitare accepta DVD-ul (srt,sub sau txt).Exista convertoare din sub in srt sau orice merge pe DVD-ul tau.Important ca denumirea subtitrarii sa fie la fel cu denumirea filmului.De exemplu: daca filmul se numeste alba ca zapada.avi subtitrarea se va numi alba ca zapada.sub (sau srt sau txt in functie de ce suporta dvd-ul tau). Se poate si pentru filmele DVD dar acolo e mult de munca.Succes Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum