Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

lc 863532c

Vizitator cornnell93

Postări Recomandate

Vizitator cornnell93

Buna seara,sunt nou pe aici,am si eu rugaminte puteti sa-mi spuneti si mie daca procesorul lc 863532c cu terminatia 57z0 este compatibil cu cel cu terminatia 55k9,daca nu,sa-mi spuneti si mie ce modificari pot face?va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

1

• BUGHIU

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Ala cu terminatia 55k9 este intr-un aparat cu dvd incorporat??( ceva Panavox??)Celalalt nu prea merge in locul lui,ca este in sasiu tv normal fara dvd incorporat!!Eventual o alta memorie cu dumpul corespunzator celui cu terminatia dorita de dvs!!!Mai greu de realizat,deoarece au si alte softuri interne :jytuiyu

Link spre comentariu
Vizitator cornnell93

Ala cu terminatia 55k9 este intr-un aparat cu dvd incorporat??( ceva Panavox??)Celalalt nu prea merge in locul lui,ca este in sasiu tv normal fara dvd incorporat!!Eventual o alta memorie cu dumpul corespunzator celui cu terminatia dorita de dvs!!!Mai greu de realizat,deoarece au si alte softuri interne :jytuiyu

Procesorul cu terminatia 57z0 este dintr-un televizor cu dvd incorporat:tv dual le21dtvdvd0701,vreu sa-l cumpar dar nu-l gasesc nicaieri,am crezut ca merge inlocuit cu cel cu terminatia 55k9.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări