Vizitator narcisluca Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 Am cumparat masina cu acest DVD montat suplimentar ( Masina are sistemul propriu audio video). Vreau sa folosesc acest DVD impreuna cu un monitor montat pe tetiera. Video am scos pe monitor far nu stiu de unde sa Scot audio???Atasez si o POza cu spatele DVD_ului.DVD Player auto dimensiune 1 DIN compatibil Video DVD, CD, CD-R/RW, MP3 playback, Video CD display on screen (pe monitorul atasat) telecomanda IR inclusa 2 iesiri video pentru monitoare 1 x intrare audio/video 1 x iesire audio digitala iesire S-video iesire audio 5.1 canale rezolutie 720 x 480 pixeli raspuns in frecventa 20Hz - 20 Link spre comentariu
dan cod Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 Daca are iesire audio 5.1 folositi de acolo una dintre ele cred ca cea de centru ar fi mai indicata. Link spre comentariu
Vizitator narcisluca Postat August 8, 2011 Partajează Postat August 8, 2011 Iesirea audio 5.1 ar trebui sa fie pe conectorul alb pe care este si alimentarea , masa ... Merge direct pe intrarea audio a monitorului sau trebuie un amplificator???? Multumesc! Link spre comentariu
dan cod Postat August 8, 2011 Partajează Postat August 8, 2011 Nu trebuie amplificator.Merge direct. Link spre comentariu
Vizitator narcisluca Postat August 8, 2011 Partajează Postat August 8, 2011 Firele cu iesirile audio 5.1 sunt inaccesibile nu stiu sa desfac mastile de pe masina! Pot scoate audio de pe rca-ul pe care scrie digital audio? De de am nevoie? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum