Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema-sursa DVD Vortex model HT3103

Postări Recomandate

Buna ziua.Solicit colegilor,care detin,schema sursei de alimentare ptr. Vortex model HT3103(banuiesc China-dar este lucrat''bine'' si nu m-as indura sa-l arunc)dvd,cd,mp3,hdcd,cd-r,cd-rw,usb.tuner radio AM-FM,aplif. 2/tda8947j-25w.A primit un "supliment de energie'' si nu se mai cunoaste partea primara cu ce este echipata sursa[(tda3842/Mosfet,tda3842/tr mjf18004c(450v)],fiindca este mare diferenta si poate necesita inlocuirea completa.Va multumesc anticipat.Cu respect.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radu ionel

3

• BUGHIU

2

• nostrom

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Sursa este comuna cu placa de baza (nu separata, ca in cazurile generale)Pe sasiu scrie HT3103,ZC01-02B-TDF0628.Trafo chopper (trend digital THT2827 RL in oglinda)Primarul are 2 bobine;1-ptr 300v ptr tr final sursa 2-reactia(si bineinteles 4 bobine ptr. tens.secudare).CI oscilator ic1are urmatoarea identificare:pin1=comp..2=fb..3=issen..4=r/c..5=masa..6=out ptr tr final..7=Vcc..8=Vref>>deci este un uc,tda,ka;3842.Dar ca tr.final sursa ce poate avea??? Mosfer 2sk3562 etc. sau tr.mjf18004c(450v),fiindca daca nu-i pui ce trebuie ,dupa 1min...prajesti peste ...in ambele cazuri:1/anod,catod,poarta 2/baza,colector,emitor...basca comanda pin6 out din ci oscilator,difera.De aceea mi-ar fi de folos schema.Cu respect.

Link spre comentariu

Da,Dle BUGHIU corespunde in ''fir de par'' si va multumesc ptr. info+promtitudine,dar putin mai sus raspundeam Dlui nostrom,identificarea referitoare la sasiu.Va doresc o seara cit mai buna.Cu respect!!!...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări