Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

As vrea sa imi fac boxe

Vizitator GeorgeNyytza

Postări Recomandate

Vizitator GeorgeNyytza

Salut tuturor! Am gasit vreo 5 boxe de la un sistem vechi si as vrea sa imi fac din ele o boxa mare! Si nu am idee cum pot face! Am luat de la o boxa din aia de calculator, placuta aia cu care se da mai tare si se aprinde si as vrea sa stiu dak pot sa o pun la boxa aia mare ca sa pot sa dau mai tare! Am inteles ca imi trebuie filtru dar nu am idee cei ala! va rog spunetimi si mie detaliat ce trebuie sa fac!(Sa nu radeti de mn, dar chiar nu ma pricep deloc) Va rog mult

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bogdi16

1

• zal

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Fi sigur că nu va rîde nimeni de tine, însă eşti departe de electronică, nici măcar la un nivel de începător, deci îţi va fi foarte greu, aproape imposibil să realizezi asta singur, chiar şi cu indicaţii de la distanţă.Mai bine strîngi bani şi-ţi cumperi un sistem x.1 (asta dacă te pasionează jocurile şi filmele), sau numai un amplificator x.1 (dacă cele 5 boxe sînt serioase). Iar dacă vrei să faci din toate difuzoarele din acele boxe un subwoofer, mai bine cumperi un difuzor special ptr asta, se poate proiecta apoi o cutie ptr el. Ar fi bine să pui poze şi date cu ce ai acum, pe ghicite nu merge.Părerea mea... :nas:

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Ca nu stii electronica nu rade nimeni de tine, dar ca nu stii limba romana..........Citeste si tu putin pe forum ca nu patesti nimic. E aiurea acuma sa venim noi sa iti dam mura in gura pas cu pas lucruri care s-au spus de foarte multe ori pe forum. Foloseste functia search si citeste!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări