Vizitator GeorgeNyytza Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 Salut tuturor! Am gasit vreo 5 boxe de la un sistem vechi si as vrea sa imi fac din ele o boxa mare! Si nu am idee cum pot face! Am luat de la o boxa din aia de calculator, placuta aia cu care se da mai tare si se aprinde si as vrea sa stiu dak pot sa o pun la boxa aia mare ca sa pot sa dau mai tare! Am inteles ca imi trebuie filtru dar nu am idee cei ala! va rog spunetimi si mie detaliat ce trebuie sa fac!(Sa nu radeti de mn, dar chiar nu ma pricep deloc) Va rog mult Link spre comentariu
zal Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 Fi sigur că nu va rîde nimeni de tine, însă eşti departe de electronică, nici măcar la un nivel de începător, deci îţi va fi foarte greu, aproape imposibil să realizezi asta singur, chiar şi cu indicaţii de la distanţă.Mai bine strîngi bani şi-ţi cumperi un sistem x.1 (asta dacă te pasionează jocurile şi filmele), sau numai un amplificator x.1 (dacă cele 5 boxe sînt serioase). Iar dacă vrei să faci din toate difuzoarele din acele boxe un subwoofer, mai bine cumperi un difuzor special ptr asta, se poate proiecta apoi o cutie ptr el. Ar fi bine să pui poze şi date cu ce ai acum, pe ghicite nu merge.Părerea mea... Link spre comentariu
Vizitator GeorgeNyytza Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 Ok! Am sa revin cu niste poze cu ce am! Link spre comentariu
Bogdi16 Postat August 15, 2011 Partajează Postat August 15, 2011 Ca nu stii electronica nu rade nimeni de tine, dar ca nu stii limba romana..........Citeste si tu putin pe forum ca nu patesti nimic. E aiurea acuma sa venim noi sa iti dam mura in gura pas cu pas lucruri care s-au spus de foarte multe ori pe forum. Foloseste functia search si citeste! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum