Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

un server si 5 monitoare

sorinpavel

Postări Recomandate

Salut forumistilor.Un client m-a intrebat azi daca se poate asa ceva:1. clientul e jucator la bursa2. vrea un server (calculator) care sa fie cuplat cu minim 5 monitoare. Pe fiecare monitor sa vada o alta pagina de net ( banuiesc, ca vrea sa vada mai multe pagini cu diferite burse )3. Vrea o singura tastatura si un singur mouse ambele wireless si sa poata lucra independent in fiecare pagina.Credeti ca merge asa ceva? Multumesc anticipat pentru raspunsuri :aplauze

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sorinpavel

9

• leoncris

8

• The Stressmaker

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Mda..de ce simplu cand se poate mai complicat? Ramasesem blocat pe alea 5 monitoare :nebunrau: si solutia era asa de simpla.Am sa-i propun sa-si cumpere un LCD mai mare pe post de monitor si gata treaba.Merci si o zi buna.

Link spre comentariu

Nu are nimic.Vrea tot sistemul,d-aia ramasesem blocat ce fel de server se foloseste sa scoata 5 semnale video diferite.Daca ai cumva vreo solutie si in cazul asta..... :aplauze .Merci

Link spre comentariu

Am sa-i propun si varianta asta dar cred ca o sa ramana la verianta cu un LCD mai mare.Sau cine stie poate castiga bine din jocul la bursa si nu ar fi o problema banii pentru el.Oricum merci pentru informatii.O zi buna.

Link spre comentariu

Acum eu nu stiu daca lucreaza toate iesirile video in acelasi timp si daca pe fiecare iesire se vede o alta paginina de net.Merci

Link spre comentariu

Deci iesirile video sa inteleg ca merg toate in acelasi timp.Dar cum stie fiecare iesire sa afiseze altceva decat "sora" ei?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări