sorinpavel Postat August 6, 2011 Partajează Postat August 6, 2011 Salut forumistilor.Un client m-a intrebat azi daca se poate asa ceva:1. clientul e jucator la bursa2. vrea un server (calculator) care sa fie cuplat cu minim 5 monitoare. Pe fiecare monitor sa vada o alta pagina de net ( banuiesc, ca vrea sa vada mai multe pagini cu diferite burse )3. Vrea o singura tastatura si un singur mouse ambele wireless si sa poata lucra independent in fiecare pagina.Credeti ca merge asa ceva? Multumesc anticipat pentru raspunsuri Link spre comentariu
leoncris Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 In principiu,da,insa solutia optima si ...economica este un singur monitor si ...5 ferestre. Link spre comentariu
sorinpavel Postat August 7, 2011 Autor Partajează Postat August 7, 2011 Merci de raspuns.Poti sa dezvolti putin ideea? Cum pot vedea 5 pagini diferite impartite pe un monitor? Link spre comentariu
sorinpavel Postat August 7, 2011 Autor Partajează Postat August 7, 2011 Mda..de ce simplu cand se poate mai complicat? Ramasesem blocat pe alea 5 monitoare si solutia era asa de simpla.Am sa-i propun sa-si cumpere un LCD mai mare pe post de monitor si gata treaba.Merci si o zi buna. Link spre comentariu
leoncris Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 Sau poate utiliza un TV de ...100 pe post de monitorizare (iesire HDMI) lasand si monitorul PC_ului in ..."formatie". Link spre comentariu
sorinpavel Postat August 7, 2011 Autor Partajează Postat August 7, 2011 Corect si asa dar daca totusi ar opta pentru 5 monitoare,exista vreo solutie? Link spre comentariu
leoncris Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 Exista , dar ca sa nu vorbesc ... vorbe , trebuie sa'mi dai configuratia intregului sistem pe care'l are "nenea".Placa de baza,sursa ... Link spre comentariu
sorinpavel Postat August 7, 2011 Autor Partajează Postat August 7, 2011 Nu are nimic.Vrea tot sistemul,d-aia ramasesem blocat ce fel de server se foloseste sa scoata 5 semnale video diferite.Daca ai cumva vreo solutie si in cazul asta..... .Merci Link spre comentariu
leoncris Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 Eiiiiii, daca jupanu aloca 6-8000 ,se face. Link spre comentariu
sorinpavel Postat August 7, 2011 Autor Partajează Postat August 7, 2011 Am sa-i propun si varianta asta dar cred ca o sa ramana la verianta cu un LCD mai mare.Sau cine stie poate castiga bine din jocul la bursa si nu ar fi o problema banii pentru el.Oricum merci pentru informatii.O zi buna. Link spre comentariu
leoncris Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 Sau daca'i ... zgarcit , merge si mai ieftin cu 2 ... http://www.pcgarage.ro/placi-video/his/ ... 5-256-bit/ Link spre comentariu
sorinpavel Postat August 7, 2011 Autor Partajează Postat August 7, 2011 Acum eu nu stiu daca lucreaza toate iesirile video in acelasi timp si daca pe fiecare iesire se vede o alta paginina de net.Merci Link spre comentariu
leoncris Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 Functioneaza , stai linistit ! Link spre comentariu
sorinpavel Postat August 7, 2011 Autor Partajează Postat August 7, 2011 Deci iesirile video sa inteleg ca merg toate in acelasi timp.Dar cum stie fiecare iesire sa afiseze altceva decat "sora" ei? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum