Vizitator banomix Postat August 6, 2011 Partajează Postat August 6, 2011 Buna seara! Vin si eu cu o problema. am un monitor LCD , de la un DVD-player auto cu monitor retractabil. din pacate DVD-ul nu mai functioneaza insa, monitorul LCD, garantez ca nu are nimic. INTREBAREA: il pot folosii ca un monitor extern? Daca da, ce semnifica toate acele prescurtari ale mufei de conectare. In imagine se vede placa, care este pusa deasupra LCD-ului. Si inca ceva, mai are un mic display frontal cum ar venii, care afisa, ora, si inca ceva + 4 butoare sus. Wide, Open/close , + si - , probabil de volum. Link spre comentariu
dan cod Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 Numai monitorul retractabil singur nu se poate folosi.Doar daca aparatul are intrare AV va puteti conecta la acea intrare. Link spre comentariu
leoncris Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 Repara DVD_ul si reasambleaza sau, vinde displayul... separat. Link spre comentariu
Vizitator banomix Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 ok deci separat n-am nicio sansa. Pai dvd-ul avea intrari AV, AV1 si AV2 pentru camera din spatele masinii. Link spre comentariu
dan cod Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 Separat nu ,intreg da pe una din cele 3 intrari. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum