one Postat Decembrie 28, 2005 Partajează Postat Decembrie 28, 2005 Daca nu are rata de refresh de ce apare acelasi fenomen de unduire cand filmezi cu camera digitala/analogica la fel ca la monitoarele obisnuite?...Si un monitor TFT isi face "refresh", de aceea apare fenomenul.Exista o "rata" de refresh, dar aceasta nu are importanta. La un monitor CRT imaginea persista pe ecran un timp scurt, astfel ca daca rata de refreh este prea mica, apare fenomenul de "palpaire", adica variatia luminozitatii imaginii.La un monitor TFT, imaginea transmisa ramane afisata, fara a se "stinge", de aceea, la o imagine statica, poti face refresh cu 10Hz sau cu 100Hz, tot asa o vei vedea. La o imagine cu miscare, va trebui ca frecventa de refresh sa fie mai mare, pentru a percepe o continuitate a imaginii. Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Decembrie 29, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2005 Multumesc mult One pentru lamuriri... Link spre comentariu
razvan_paul Postat Decembrie 29, 2005 Partajează Postat Decembrie 29, 2005 Daca nu are rata de refresh de ce apare acelasi fenomen de unduire cand filmezi cu camera digitala/analogica la fel ca la monitoarele obisnuite?...Ai vazut tu ca apare asa ceva la un TFT ?Eu nu! *Edit: intrebarea e valabila si pentru one Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Decembrie 29, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2005 Da..am vorbit cu cineva care a facut acest test cu camera lui digitala... Link spre comentariu
razvan_paul Postat Decembrie 29, 2005 Partajează Postat Decembrie 29, 2005 Da-mi o adresa de mail si iti trimit o inregistrare ca sa iti demonstrez contrariul Link spre comentariu
chetross Postat Decembrie 29, 2005 Partajează Postat Decembrie 29, 2005 Nonyhaha , dupa ce se impusca chetross poate ii mai ramin gloante sa-ti dea si tie caci eu am un 9550 care merge beton dar asta dupa ce am schimbat 2 placi perfect la fel dar cu un comportament total aiurea.Pot sa-ti spun ca erau din acelasi lot acelasi transport dar unele merg altele nu prea.mai mult care nu merg :toimonster:ma rog, discutia nu are rost. fiecare isi spune parereaiar referitor la rata de refreshla laptop am 16ms raspuns deci ~60hz si nu e obositor deloc pt ochidupa cum spunea si One nu e acelasi lucru ca la crt`urideci nu`ti fa probleme prea mari in sensul astabafta Link spre comentariu
razvan_paul Postat Decembrie 30, 2005 Partajează Postat Decembrie 30, 2005 Nu ar fi obositor pentru ochi nici un timp de raspuns de 100ms pentru ca nu are nici o legatura cu hertzi placii video si a monitoarelor CRT, insa nu cred ca ai vrea sa ai asa ceva deoarece nu cred ca vei intelege ceva dintr-o imagine in miscare(animatie, film, joc etc) Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Decembrie 31, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2005 Da-mi o adresa de mail si iti trimit o inregistrare ca sa iti demonstrez contrariul [email protected]..vezi ca esti limitat la 10 MB deci compreseaza cu divx..10x:) iar referitor la rata de refresh la laptop am 16ms raspuns deci ~60hz si nu e obositor deloc pt ochi dupa cum spunea si One nu e acelasi lucru ca la crt`uri deci nu`ti fa probleme prea mari in sensul asta bafta Ma bucur ca este asa...am un motiv in minus de stres..acuma trebuie sa ma stresez doar sa aiba timp raspuns <=8ms ca nu vad ceata la miscare ;contrast > 700:1;luminozitate>150 ;unghi d evedere >160/140 v.o. si sa nu aiba pixeli defecti... :smt003 Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Ianuarie 1, 2006 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2006 Multumesc mult de tot Razvane pentru demontratie :smt001 ...a fost edificatoare...oricum o sa mai am ceva intrebari cand mai vorbim pe messenger...Pentru ceilati mai am o intrebare:Cand monitorul este conectat prin DVI functioneaza ajustarile acestuia ..culoare/contrast/luminozitate etc .. sau se pot face nu mai de la placa video...10x.. Link spre comentariu
razvan_paul Postat Ianuarie 1, 2006 Partajează Postat Ianuarie 1, 2006 daca monitorul are in meniu optiniunile respective(culoare/...) nu vad de ce nu ar mergema bucur ca ti-a placut, cand ai nevoie intreaba si in limita cunostintelor am sa iti raspundam uitat sa zic in mesaj ca NU am nici o legatura (angajat,simpatizant,etc) cu operatorul care apare in "filmulet" Link spre comentariu
Vizitator yo8aiv Postat Ianuarie 13, 2006 Partajează Postat Ianuarie 13, 2006 .. eu am sa...ng 710 N .. :smt001 si sunt multumit de el .. am adaugat si eu o linie in plus asa k sa stie lumea k e bine ca inainte sa cumperi ceva sa te informezi si sa testezi ce cumperi. :weedman: Asta e pe 12 ms .. dar sincer nu am probleme in nici un joc .. sau aplicatie .Acum k s-au mai ieftinit .. cu acceiasi bani iti poti lua unu' cu 4 ms timp de raspuns .. dar atentie la producator .. sa nu fie ceva facut pe vapor .. si asmblat cine stie p unde .. in fine .. BAFTA la totzi. :smt006 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum