Vizitator djmario67 Postat August 6, 2011 Partajează Postat August 6, 2011 buna seara ma confrunt cu alta problema un transistor care are cod C 110 am inteles ca este un transistor npn ba1l3z ,mi ar trebuii un echivalent si nu gasesc . Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 spuneti totusi cam in ce montaj/aparat /etaj se foloseste sa ne facem o idee generala cam despre ce ar fi vorba!!!Poate gasim apoi ceva!! Link spre comentariu
Vizitator djmario67 Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 este un amplituner jvc fx 230r si tranzistorul respectiv se afla in sursa ,am atasat partea de sursa mai jos daca e de folos .( BA1L3Z este tranzistorul) Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 Pai se vede ca, comanda practic releul respectiv atunci cind primeste ''ordin''de la un controler/ procesor ,banuiesc!?! sau gresesc??Vedeti ce curent maxim absoarbe bobina releului in functionare si montati un NPN ,asa se vede a fi,cu parametri corespunzatori!!Nu este intr-un montaj cu ''pretentii''(frevente mari,tensiuni mari,etc) !! Este cumva capsula SMD? Link spre comentariu
Vizitator djmario67 Postat August 12, 2011 Partajează Postat August 12, 2011 Buna seara intradevar este un transistor NPN cu o capsula sa zicem nu smd dar totusi mai mica de cit un transistor bc si am sa incerc un bc 548 b sau eventual un bd 137 . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum