Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

transistori ba1l3z

Vizitator djmario67

Postări Recomandate

Vizitator djmario67

buna seara ma confrunt cu alta problema un transistor care are cod C 110 am inteles ca este un transistor npn ba1l3z ,mi ar trebuii un echivalent si nu gasesc .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BUGHIU

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator djmario67

este un amplituner jvc fx 230r si tranzistorul respectiv se afla in sursa ,am atasat partea de sursa mai jos daca e de folos .( BA1L3Z este tranzistorul)

post-40677-139829295673_thumb.jpg

Link spre comentariu

Pai se vede ca, comanda practic releul respectiv atunci cind primeste ''ordin''de la un controler/ procesor ,banuiesc!?! sau gresesc??Vedeti ce curent maxim absoarbe bobina releului in functionare si montati un NPN ,asa se vede a fi,cu parametri corespunzatori!!Nu este intr-un montaj cu ''pretentii''(frevente mari,tensiuni mari,etc) !! Este cumva capsula SMD?

Link spre comentariu
Vizitator djmario67

Buna seara intradevar este un transistor NPN cu o capsula sa zicem nu smd dar totusi mai mica de cit un transistor bc si am sa incerc un bc 548 b sau eventual un bd 137 .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări