Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

telecomanda

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• daisarqx

2

• toni69-

2

• dan cod

2

• misuraelectronic

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

acest tvc este construit pe un sasiu pt 92...! telecomenzi care merg la el...1-- sd3 , oem sau clona 2-- com3989 sau com 43153-- ir 589 gbs ps...parca se tinea mina mai mult pe o tasta...i , daca nu ma insel , pentru a intra in menu-ul de cautare...! ia incercati dvs...!

Link spre comentariu

nu stiu ce sasiu este nu am tv la mine am incercat cu una de orion merge dar nu pot intra in instalare

Este un sasiu PT92. Telecomanda originala este cea atasata. Nu puteti intra in meniul de cautare deoarece televizorul este in MOD HOTEL! Accesati meniul de service, si la OPT BYTE 3 la HOTEL schimbati din 1 in 0 (valoarea predefinita la OPT BYTE 3 , este E8)Menu service :se apasa simultan tastele SUB-PAGE (de pe telecomanda) si VOLUM MINUS (de la televizor). Iesirea din service se face cu tasta TV.

post-7961-139829296007_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator ciprianroman

ca sa nu mai deschid inca un topic degeaba ,am o problema:tv Seg ct2813-a (DE) nu ma lasa sa memorez canalele,sa schimb tara si sa memorez alte reglaje.cineva mi-a spus ca e blocat .stie cineva combinatia pentru a accesa menu service?

Link spre comentariu
Vizitator ciprianroman

nu este ,dar apar toate meniurile.trebuie neaparat cea originala?daca da e naspa..am bagat meniu install +restu.informatii de ultima ora:merge!!am schimbat telecomanda si merge.saru"mana!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări