toni69- Postat August 6, 2011 Partajează Postat August 6, 2011 va rog frumos daca stie cineva ce telecomanda merge la tv CLATRONIC CTV 450 va multumesc Link spre comentariu
daisarqx Postat August 6, 2011 Partajează Postat August 6, 2011 va rog frumos daca stie cineva ce telecomanda merge la tv CLATRONIC CTV 450 va multumesccom3989 Link spre comentariu
toni69- Postat August 6, 2011 Autor Partajează Postat August 6, 2011 nu stiu ce sasiu este nu am tv la mine am incercat cu una de orion merge dar nu pot intra in instalare Link spre comentariu
daisarqx Postat August 6, 2011 Partajează Postat August 6, 2011 nu stiu ce sasiu este nu am tv la mine am incercat cu una de orion merge dar nu pot intra in instalaredar va apare meniul pe ecran? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 6, 2011 Partajează Postat August 6, 2011 acest tvc este construit pe un sasiu pt 92...! telecomenzi care merg la el...1-- sd3 , oem sau clona 2-- com3989 sau com 43153-- ir 589 gbs ps...parca se tinea mina mai mult pe o tasta...i , daca nu ma insel , pentru a intra in menu-ul de cautare...! ia incercati dvs...! Link spre comentariu
maresmircea57 Postat August 7, 2011 Partajează Postat August 7, 2011 nu stiu ce sasiu este nu am tv la mine am incercat cu una de orion merge dar nu pot intra in instalareEste un sasiu PT92. Telecomanda originala este cea atasata. Nu puteti intra in meniul de cautare deoarece televizorul este in MOD HOTEL! Accesati meniul de service, si la OPT BYTE 3 la HOTEL schimbati din 1 in 0 (valoarea predefinita la OPT BYTE 3 , este E8)Menu service :se apasa simultan tastele SUB-PAGE (de pe telecomanda) si VOLUM MINUS (de la televizor). Iesirea din service se face cu tasta TV. Link spre comentariu
Vizitator ciprianroman Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 ca sa nu mai deschid inca un topic degeaba ,am o problema:tv Seg ct2813-a (DE) nu ma lasa sa memorez canalele,sa schimb tara si sa memorez alte reglaje.cineva mi-a spus ca e blocat .stie cineva combinatia pentru a accesa menu service? Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 Dupa gogu se pare sasiu vestel nu merge cu meniu 1675 ? Link spre comentariu
Vizitator ciprianroman Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 multumesc,dar nu am reusit sa-l conving.pe net am gasit ca ar avea sasiu 11AK52 ...poate ajuta cu ceva. Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 asa se pare ca 11AK52 si cum am spus mai sus ar trebui sa intre in service.Telecomanda este alui orginala? Link spre comentariu
Vizitator ciprianroman Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 nu este ,dar apar toate meniurile.trebuie neaparat cea originala?daca da e naspa..am bagat meniu install +restu.informatii de ultima ora:merge!!am schimbat telecomanda si merge.saru"mana! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum