Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nu apare nimic pe display

Vizitator JasonK

Postări Recomandate

Vizitator Spk_V

Intel Core 2 Quad Q6600 2.40 GHZ2 GB ramPlaca video Winfast Nvidia GT 430 1 GB DDR3Windows XP SP3Placa de baza MSI P6N SLI ms-7350

Gresala s-a facut la inceput, sa-ti configurezi un astfel de sistem si sa te zgarcesti la "fundatia" constructiei (sursa) nu a fost o decizie prea inteleapta! Si consecinte puteau/pot fi destule...@Th3_uN1Qu3:http://www.aradcity.ro/forum/download/file.php?id=302&mode=view
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• miron1947

4

• Th3_uN1Qu3

3

• FLORIN IORDACHE

1

• cristi71

1

Top autori în acest subiect

Daca inca crezi in eticheta imi pare rau pentru tine. Am destule placi de surse d'astea care imi zambesc "chele" de pe raft. In rest sunt de acord cu tine ca fundatia sistemului e sursa, dar totusi acolo se fac cel mai des compromisuri.

Link spre comentariu

S-a intrebat cum poate afla daca iluminarea LCD-ului este defecta. O varianta este ca sa-l conectezi, sa astepti sa se stinga apoi il inclini putin in lateral (pentru evitarea reflexiei luminii) si te uiti atent in ecran. Daca exista o sursa de lumina in fundal este si mai bine dar atentie sa nu se vada in ecran reflexia. Daca este iluminarea defecta atunci trebuie sa se vada sters pe ecran imaginea desktop-ului, asemanatoare ca la telefoanele mobile la care este oprita iluminarea doar ca mult mai greu observabil. Daca spui ca intra in iluminare scazuta apoi se opreste complet, inclin sa cred ca lampa CCFL este defecta.

Link spre comentariu

Sau ... invertorul ."Ce e interesant e cateodata cand il aprind apare imaginea totul e ok iar in alte dati sta imaginea 5-6 minute dupa care se slabeste un pic se vede mai intunecos iar peste alte 5 secunde nu se mai vede nimic,in tot timpul asta ledul de la monitor ramane pe verde."Asa ca demonteaza'l , refa lipiturile si schimba filtrajele . Posibil sa ai noroc !

Link spre comentariu
Vizitator JasonK

L-am dus la un electronist sa vada ce e cu el.Peste cateva ore o sa ma duc dupa el sa vad daca s-a putut rezolva ceva.@The Stressmaker Daca ma uitam foarte atent la ecran se vedea desktopul dar foarte vag.

Link spre comentariu
Vizitator JasonK

Ce sursa mi-ati recomanda...sa poata duce sistemul meu fara probleme ? Sa nu fie ceva high end,sa aibe un raport calitate pret acceptabil,cam pana in 250 lei maxim.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări