LostCell Postat Decembrie 26, 2005 Partajează Postat Decembrie 26, 2005 nu stiu cum sa incep..vreau sa ajut un amic..cu o problema de retea..adica..se poate conecta pe serverele de DC++ dar nu se poate conecta pe nimeni sa dld si nici altii pe el..reteaua in care ii ii mai naspa..adica pe net toata reteaua are un singur ip gen 81.196.168.241(asta cred ca ii de la serverul din retea) si asta il au toti cand ies pe net..dar in retea ei au alt ip gen 192.168.1.xxx sau asta ii ip lu amicu meu 192.168.1.65 care ii problema?P.S au router ia zis cineva din retea ca o inchis porturile dar daca erau inchise nu trebuia sa se poata conecta pe servere nu? Link spre comentariu
dragostalpau Postat Decembrie 26, 2005 Partajează Postat Decembrie 26, 2005 1. trebuie setat clientul de dc++ pe modul "pasiv"2. se seteaza o redirectionare de port in router si apoi clientul de dc++Cel mai bine sa ia legatura cu cel care administreaza reteaua sau are router-ul Link spre comentariu
LostCell Postat Decembrie 26, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2005 Multumesc pt raspuns Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum