Vizitator Cristi_21us Postat Septembrie 19, 2004 Partajează Postat Septembrie 19, 2004 stie cineva un link unde se pot gasi manuale auto in romana pt un grundig Sound 8000.As putea lega un cd-player portabil la cas pe vreunul dintre pini de la vre-o mufa si daca pini 18/19/20 pot lega o statie.informatiile le am tot de la cineva dar nu stiu sigur daca sunt corecte .pt A si B sunt dar de la C nu am folosit nici un pin .iar la mute ce ar trebui la leg in +12v sua -12 vPentru A: - pin1 SCV - speed volume control. In cazul in care vitezometrul tau ar avea o asa iesire, ar trimite semnal la casetofon in legatura cu viteza cu care rulezi. Adica cand mergi incet, el are un anumit volum, odata cu marirea vitezei, se presupune ca va creste si zgomotul ambiant, si atunci casu va creste volumul. Intensitatea acestei cresteri este programabila. Oricum, ma indoiesc ca se poate face o inginerie sa functioneze si asta, dar daca reusesti sa-mi dai si mie de veste ca si casu meu are si mi-ar place.- pin 2 muting de la telefonul masinii; se comuta amp intern pe semnal telefon, pin 11 conector C; - pini 3 si 5 +12V iesire prin intrerupatorul cass-ului; poate fi folosita ca tensiune de c-da pt antena automata; - pin 4 +12V prin contact (cheie); - pin 6 +12V lumini pozitie, este folosit pt reducere iluminare afisaj+taste pt a nu deranja pe timp de noapte; - pin 7 +12V permanent-pe acest pin se alimenteaza amp-ul de putere al cass-lui. De preferat sa se foloseasca fir cu sectiunea cat mai mare si legat direct la borna + a bateriei. - pin 8 masa de forta; fir ca mai sus, legat de preferinta la borna - a bateriei. Pentru B:1 - - + spate dreapta 2 - - spate dreapta 3 - + fata dreapta 4 - - fata dreapta 5 - + fata stanga 6 - - fata stanga 7 - + spate dreapta 8 - - spate dreapta Pentru C: - pinii 1-5 sunt pt amp. extern: 1-semnal S spate; 2-semnal D spate; 3-masa; 4-semnal S fata; 5-semnal D fata. - pin 6 +12V prin contact. - pinii 7 si 8 sunt de c-da (date) pt. receptor digital (DAB=Digital Audio Broadcasting->in Romania astfel de emisii vor debuta anul acesta in Bucuresti, in banda de frecventa a canalului 12TV, care va fi alocata national pt astfel de transmisii). - pin 9 masa pt semnalul de subwoofer (amp separat). - pin 10 semnal pt amp.ul de subwoofer. - pin 11 semnal audio telefon masina. - pin 12 masa semnal telefon. - pini 13-15 c-da CD changer (unitate ext) - pin 16 +12V prmanent - pin 17 +12V prin contact - pini 18-20 iesire semnal stereo fara reglaj fata-spate; 18-masa, 19 stanga, 20 dreapta. Link spre comentariu
nelu F Postat Septembrie 20, 2004 Partajează Postat Septembrie 20, 2004 Cred ca ar fi corect sa scrii si de unde ai luat informatia. Link spre comentariu
Incepator Postat Septembrie 20, 2004 Partajează Postat Septembrie 20, 2004 Aici Overdrive are un site cu conectari de cd auto : http://WWW.OVERDRIVE.AS.RO Link spre comentariu
Vizitator Cristi_21us Postat Septembrie 20, 2004 Partajează Postat Septembrie 20, 2004 nu este pe siteul ala pt casul meu.informatia mi-a dat-o cineva de pe un alt forum.nu stie nimeni la ce folosesc pini aia de pe mufa C si nici daca pot lega ce vreau eu in respectivi pini. Link spre comentariu
Incepator Postat Septembrie 22, 2004 Partajează Postat Septembrie 22, 2004 In fisierul cu grundig gasesti modelul asta si se potriveste cu informatiile pe care tu le ai. GRUNDIGTIP : ISO C3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum