unuldinei Postat Noiembrie 29, 2013 Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 hm, intamplator la ora asta ascult Placebo , asa e , credinta ne ajuta sa ne vindecam , dar asa cum unii folosesc icoane , pandantive , si alte .. daca le " punem la priza" capata puteri . Daca produc o posibila vindecare sa nu le scoatem in afara legii. Apropo , Si unde e hex-ul ? Aoleu, acuma vad ! Ce hal de schema e asta ? baga doua impulsuri diferite ca durata in tine prin doi electrozi ca sa ?...si pinul de RESET e pus direct la VCC ?! Nu stiu , ar trebui sa comentam schema asta , stiu ca sunt destui care se pricep mai bine ca mine , macar de dragul "revers... ingineriei" . Link spre comentariu
ratoiul Postat Decembrie 8, 2013 Partajează Postat Decembrie 8, 2013 Versiune PIC12F629, frecventa 3400Hz aproximativ, nu am suficiente date despre "zapper" si nici timp sa le caut. Link spre comentariu
cavit Postat Mai 30, 2014 Partajează Postat Mai 30, 2014 E o varianta a terapieie Rife, dar ce ma nemultumeste e calitatea proasta a semnalului, controllerul asta e rudimentar mai mul decat un sinus de 50 hz nu poate reda bine, un simplu smart phone poate mult mai mult, sunt totusi procesoare la cativa GHz si cu tot ce trebuie in materie de periferice, poate mai bine s-ar vinde sub forma de aplicatii pentru smartphone, un simplu amplificator conectat la acestea chiar si pe bluetooth ar fi ok. Alt inconvenient e ca multe frecvente si semnale sunt patentate. Eu prefer homeopatia, e la liber si lucreaza la fel, poate mai multe decat terapia rife. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum