Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Zapper sau devirusarea electronica

dan cod

Postări Recomandate

hm, intamplator la ora asta ascult Placebo , asa e , credinta ne ajuta sa ne vindecam , dar asa cum unii folosesc icoane , pandantive , si alte .. daca le " punem la priza" capata puteri . Daca produc o posibila vindecare sa nu le scoatem in afara legii. Apropo , Si unde e hex-ul ? Aoleu, acuma vad ! Ce hal de schema e asta ? baga doua impulsuri diferite ca durata in tine prin doi electrozi ca sa ?...si pinul de RESET e pus direct la VCC ?! Nu stiu , ar trebui sa comentam schema asta , stiu ca sunt destui care se pricep mai bine ca mine , macar de dragul "revers... ingineriei" .

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

4

• The Stressmaker

2

• soptea

1

• Adierea

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 5 luni mai târziu...

E o varianta a terapieie Rife, dar ce ma nemultumeste e calitatea proasta a semnalului, controllerul asta e rudimentar mai mul decat un sinus de 50 hz nu poate reda bine, un simplu smart phone poate mult mai mult, sunt totusi procesoare la cativa GHz si cu tot ce trebuie in materie de periferice, poate mai bine s-ar vinde sub forma de aplicatii pentru smartphone, un simplu amplificator conectat la acestea chiar si pe bluetooth ar fi ok.

Alt inconvenient e ca multe frecvente si semnale sunt patentate. Eu prefer homeopatia, e la liber si lucreaza la fel, poate mai multe decat terapia rife.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări