Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Zapper sau devirusarea electronica

dan cod

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

4

• The Stressmaker

2

• soptea

1

• Adierea

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Stiam ca s-ar numi "pasteurizare cu inalta tensiune" si se foloseste in industria laptelui, contra bacteriilor, dar poate discutia este despre altceva.

Link spre comentariu

Devirusare ,debacterizare ,modul in care isi face efectu un astfel de aparat nu este destul de cunoscut sant unele banueli ca ar stimula sistemu imunitar ,ar avea efecte rezonante cu micro organismele unicelulare etc.

Link spre comentariu

Pai o scurta descriere a metodei nu ar strica, pentru evitarea confuziilor. Presupun ca este vorba de "electrostimulare" in realitate, cea mai cunoscuta fiind electrostimularea musculara. Nu de alta dar "zapper" pentru mine inseamna ceva care "curenteaza" uneori mortal asociat cu "eliminatorul de insecte cu lampa UV" iar devirusarea electronica este asociata cu un program antivirus existent pentru calculatoare.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator ioan26

D-l "dan cod", sint interesat in achizitionarea unui zapper de calitate si din acest motiv as vrea sa ma consult cu d-voastra, dar si cu d-l Paul Nadejde, care a postat la subiectul Hulda Clark Zapper deschis de "Night Wolf". Am comandat in primavara la un electronist sa-mi execute 2 zappere:

http://www.royalrife.com/zapper727.html Le-am folosit mult timp, alternativ, pina cind datorita unei intimplari nu am mai indraznit sa le folosesc! Povestea este mai lunga si nu stiu daca isi are rostul in acest articol. Totusi as dori un zapper care folosit pe o perioada de max. 3-4 saptamini sa-mi asigure deparazitarea organismului, de felul celui conceput de Michael Forest: http://www.dragonfly75.com/eng/parasite.html si

http://dragonfly75.com/eng/AP-Rife.html

In saitul acestui electronist am gasit ca in schimbul unor sume decente de bani, ofera doritorilor anumite scheme printre care si cea pe care o doresc eu: http://www.dragonfly75.com/book/bookindex.html

Am luat legatura cu el, i-am trimis banii si a fost corect, trimitindu-mi schema cu care m-am dus din nou la electronistul care mi-a executat primele 2 zappere. Luni 05.09.2011 voi primi raspuns de la el daca poate sau nu sa-mi execute montajul (comentariile sint in l.engleza si nu stiu daca se va descurca). La un moment dat era cit pe ce sa cumpar Ultimate zapper http://zap.intergate.ca/

am si purtat o scurta corespondenta cu Ken Presner, dar pina la urma am renuntat! Asta a fost inainte de a avea cele 2 zappere despre care v-am povestit. Recent am gasit ceva f.interesant despre un zapper care pare performant insa ma deranjeaza faptul ca nu cunosc tensiunea de iesire. As fi preferat cel putin 10,5V. http://www.bio-zapper.com/index.html + http://www.maycozapper.org/ Nu inteleg aici cind se face referire la semnalul de iesire, se spune ca ar fi un semnal audio! Este oare acelasi semnal dreptunghiular ca si la Ultimate Zapper situat exclusiv in domeniul pozitiv? As fi vrut acest zapper sau pe Ultimate, intrucit se afirma ca acestea produc armonici, deci au un spectru f. larg in care actioneaza si ca zapperele digitale nu ar produce armonici ! Pe cind urma sa ma hotarasc, am dat de zapperul lui Michael Forest care ca si eficienta antiparazitica m-a convins! Va rog sa va spuneti si d-voastra parerea, poate din mai multe pareri, sfaturi, etc..., se naste ceva pe placul celor interesati! Multa sanatate !

Link spre comentariu

Nu pot sa aduc acum argumente , dar am citit destul pe tema asta acu ceva ani si concluzia a fost ca e inca o inventie de prostit lumea , la fel ca si mai recenta metoda a biorezonantei .Nu mai cautati metode de tratament cu ajutorul curentului ca nu exista asa ceva , organismul uman este sistem prea complex pentru a fi reparat cu ajutorul a cativa electrozi .Ce se poate face este calea inversa ,diagnosticarea , in asta cred si exista atatea dispozitive de investigare , in schimb de tratare nu prea .

Link spre comentariu
Vizitator ioan26

D-l "Soptea", va multumesc pt. parerea d-voastra. Nu demult am intrat pe un forum strain al bolnavilor de Lyme si am vazut atitea cazuri care s-au vindecat utilizind aparatura Rife !!! Fiecare bolnav specifica ce tratamente clasice, ce protocoale a adoptat si fara rezultate, iar in momentul cind au inceput sa foloseasca terapii Rife, rezultatele au inceput sa apara, pina la vindecarea completa !Sint atitea si atitea cazuri. Daca vreti, va trimit si d-voastra acel sait. Plus sa nu mai vorbim despre protocolul eminentului dar regretatului Bob Beck ! Sint poate mii de cazuri arhivate de boli incurabile care s-au vindecat folosind electroterapie. Nu mai incape nici cea mai mica urma de indoiala vis-a-vis de valabilitatea unor terapii folosind curentul electric. Toate cele bune si multa sanatate !

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
  • 7 luni mai târziu...
Vizitator detoate222

D-l "Soptea", va multumesc pt. parerea d-voastra. Nu demult am intrat pe un forum strain al bolnavilor de Lyme si am vazut atitea cazuri care s-au vindecat utilizind aparatura Rife !!! Fiecare bolnav specifica ce tratamente clasice, ce protocoale a adoptat si fara rezultate, iar in momentul cind au inceput sa foloseasca terapii Rife, rezultatele au inceput sa apara, pina la vindecarea completa !Sint atitea si atitea cazuri. Daca vreti, va trimit si d-voastra acel sait. Plus sa nu mai vorbim despre protocolul eminentului dar regretatului Bob Beck ! Sint poate mii de cazuri arhivate de boli incurabile care s-au vindecat folosind electroterapie. Nu mai incape nici cea mai mica urma de indoiala vis-a-vis de valabilitatea unor terapii folosind curentul electric. Toate cele bune si multa sanatate !

Parere strict personala si poate offtopic :Nu mai cred de mult in diverse site-uri care lauda un produs scump si de o utilitate indoielnica , aducand in sprijinul lor diverse "marturii ale clientilor multumiti".Daca doriti pot si eu sa va prezint cam in 3 zile un "forum" burdusit de mesaje care ridica in slavi un aparat de genul "derulator pentru DVD-uri" si care costa vreo 4-500 $.Asta cam miroase a reclama gen Teleshopping.Un tratament al unei boli incurabile cu o eficienta dovedita REALMENTE ar fi aplicat instant "ca ness-ul" in toate marile spitale (si aici nu ma refer la Romanica unde lucrurile se misca foarte greu ci la spitalele de renume mondial).Pe de alta parte se poate sacpa cam de toti parazitii (intestinali sau de alt gen) folosind 2-3 pastile sau un unguent care nu costa nici 1% din pretul unui astfel de aparat si pe deasupra sunt testate de zeci de ani.Este plin Internet-ul de excroci care cauta sa vanda un montaj electronic de 0.5 $ cu 400 $.Ca sa nu mai vorbim de cei care vand "scheme de imbogatire rapida"......Repet , aceasta e o parere strict personala.
Link spre comentariu

Cred ca efectul Placebo e singura cauza a eficientei acestor aparate ,,miraculoase,,. Sa ne amintim nu foarte demult, era moda cu ,,apa vie - apa moarta,, si cu toata nebunia respectiva. Apoi ,,cerceii magnetici,, si asa mai departe. Mai nou, ,,medinose,, un aparat cu niste leduri rosii care ar trata alergiile. Toate sunt niste smecherii de marketing, facute sa scoata banii din buzunarele oamenilor disperati. Cand omul vede atatea ,,marturii,, despre minunile pe care le fac aceste pseudoleacuri crede ca poate si la el vor avea efect.Pana la urma credinta te vindeca de multe ori, speranta in vindecare. Am citit mai demult ce putere poate avea autosugestia in cazuri medicale. Doi pacienti, suferind de aceeasi boala grava, primesc din greseala rezultatele inversate.Cel ce era aproape vindecat, primeste rezultatul ca boala sa e incurabila.Celalalt, considerat incurabil, primeste diagnosticul ca e pe cale de vindecare. Rezultatul, dupa cum poate ati ghicit, e ca pacientul grav bolnav s-a vindecat si celalalt a intrat intr-o depresie care l-a imbolnavit mai rau si in cele din urma a murit.Sfatul meu e sa nu luati de buna reclama mincinoasa de oriunde ar fi ea, credeti ca in alte tari nu sunt excroci ?

Cum spunea si colegul mai sus, daca erau eficiente aceste aparate, nu le vedeam prin spitale ?

Mai ales ca nici nu sunt foarte scumpe, pretul relativ mic e compensat de numarul mare de clienti :freaza:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări